Krásnou neděli! Dneska pro vás mám tak trochu jiný týdenní vlog. Rozhodla jsem se, že se trošku víc zaměřím na svůj jídelníček a natočila jsem toho tolik, že jsem ho musela rozdělit na dvě části. Nevím totiž, jestli by na mě někdo dokázal koukat 40 minut v kuse :D.

Už od srpna spolupracuji s výživovou specialistkou Markétou Gajdošovou, která mi připravila jídelníček na míru. Už jsme společně natáčely i několik videí, ale za zmínku stojí především to první, ve kterém jsme odpovídaly na vaše nejčastější otázky ohledně zdravého stravování. Takže jestli jste ho neviděli a zdravý životní styl vás zajímá, určitě na něj mrkněte.



Já se od Markét učím především to, jak nejlépe nakombinovat jídelníček, aby obsahoval veškeré živiny, které moje tělo potřebuje k tomu, aby dobře fungovalo. A to hlavně ve správném množství a poměru. Často totiž sice jíme zdravé potraviny, ale ne tak, abychom z nich získaly maximum. Může nám potom něco chybět a můžeme se divit, proč se necítíme zase tak dobře, jak jsme čekaly.

A protože mám teď v lednu konečně trochu víc času, zkouším, co mi bude vyhovovat a hledám si dlouhodobě udržitelný systém toho, jak jíst zdravě, vyváženě, ale nezbláznit se z toho :).



Budu moc ráda, když mi dáte do komentářů vědět, jak to máte s jídelníčkem vy. Jestli se snažíte nad tím přemýšlet a vzdělávat se, nebo si s tím neděláte hlavu vůbec. A napadají vás nějaká témata, kterým bychom se s Markét mohly do budoucna věnovat v dalších videích?

3 komentáře

  1. něco co máme určitě doma.Já se někdy snažím. Super videa.

    OdpovědětVymazat
  2. Super vlogy jako vždy a hezká inspirace Luci :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Může nám potom něco chybět a můžeme se divit, proč se necítíme zase tak dobře, jak jsme čekaly.



    หวยออนไลน์

    OdpovědětVymazat