"Ahoj holky, plánujete diář na rok 2020?" ANO! A už na něm začínáme pracovat. Takže stejně jako v předchozích letech, teď je ta pravá chvíle na to, zapojit vás do celého procesu. Ať už náš diář používáte třetím rokem, nebo jste ho ještě nevyzkoušeli, zajímá nás, jak podle vás vypadá "IDEÁLNÍ DIÁŘ".

Vaše zpětná vazba je pro nás opravdu důležitá a hraje největší roli při vytváření našich produktů. Připravily jsme si tak zase dotazník s několika otázkami a zajímají nás vaše názory a odpovědi. Tak hurá do toho!


Jooo, a děkujeme moc za všechny fotky s letošním diářem! Poctivě to všechno sledujeme a dělá nám to neuvěřitelnou radost :)). Nezapomeňte, že i letos probíhá soutěž, kdy každý měsíc vybereme tu nejhezčí fotku diáře pod #acupofstyle a #acos2019 a výherce získá dáreček od nás + jako jeden z prvních taky diář na příští rok!

8 komentářů

  1. Dotazník vyplněn. Diář 2019 plně využíVáme a těšíme se na ten nový :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo by fajn v dotazníku opravit chybu, na koci máte: těšíme se až budeme mít diář na rok 2019 v rukou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opraveno :). To víš, člověk už je z toho pak zblblý...

      Vymazat
  3. Dotazník jsem odeslala a už se moc těším na další diář :-) Jen co jsem si teď ještě uvědomila, že jsem uvedla, že mi letos nesedla úplně ta růžová uvnitř, jen proto, že moc růžovou nemusím :-) Ale spíš jsem si teď uvědomila, že kdybyste tam daly neutrální barvu, tak bude i pro kluky :-) Ale jinak ho máte naprosto úžasný po všech stránkách. Mějte se krásně Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj chci se zeptat kohokoliv tady jestli nevíte když si dám na blog reklamu přes službu blogger tak jestli něco platím nebo platí jenom oni mě?

    OdpovědětVymazat
  5. Nice post Admin - i have a Question - Do you have any article on

    OdpovědětVymazat
  6. Vyplňovala jsem sice dotazník, ale až po vyplnění mě napadlo, že by bylo hezké kdybyste vyrobily i diář čistě pracovní. Myslím, že ve Vašem podání by to mohlo být hezké zpříjemnění práce. :)

    OdpovědětVymazat