Máme neuvěřitelnou radost, že vám můžeme představit naší novou letní kolekci! Milujeme léto! Ten pocit, kdy stojíme venku, sluníčko se nám opírá do zad, vítr nám fouká do tváře, sůl se nám lepí na vlasy a písek nám hezky masíruje chodidla! A přesně tenhle pocit inspiroval naše nové kousky.

Po delší době jsme se rozhodly vytvořit zase něco na sebe a vysnily si zkrácené mikiny z měkoučkého materiálu, do kterých se člověk zachumlá u oceánu, nebo si je vezme na večerní grilovačku nebo posezení při západu slunce. Chtěly jsme trička, která budou vypadat skvěle s našimi oblíbenými kraťasy a džínami do pasu a tašky, které budou tak pevné, že unesou všechno, co s sebou každý den taháme!

Nápis, který spojuje celou kolekci podle nás perfektně vystihuje letní atmosféru a takhle krásně ho pro nás napsala nejšikovnější Kája Stryková, se kterou už dlouhodobě na produktech spolupracujeme, a která ilustrovala i naše logo. 

Přály jsme si, aby tentokrát nápis na mikinách a tričkách nebyl natištěný, ale vyšitý a jsme naprosto nadšené z výsledku, protože to podle nás vypadá úplně perfektně!


Tak doufáme, že se vám bude naše nová kolekce líbit a hlavně hezky nosit! A dejte nám určitě vědět, který kousek vás zaujal nejvíc!


6 komentářů

  1. Skvěle vypadá ta růžová mikina, s tím nápisem na zádech je to super!

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to vše nádherně �� můžu se jen zeptat odkud jsou věci vyrobené nebo jestli mají nějaký certifikát? Líbí se mi totiž,jak propagujeme udržitelnost v domácnosti tak jsem se jen chtěla zeptat jestli to řešíte i u vaší kolekce. Díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadáte ve všem nádherně. Já jsem taky potřebovala trošku obměnit šatník. Ráda nakupuju oblečení přes internet, protože si tak v klidu můžu vybrat. Navíc jsem nedávno objevila super web s oblečením. V obchodě mě znervózňují lidé, takže tam nemám na nakupování takový klid.

    OdpovědětVymazat
  4. تصنيع مصائد للحشرات يمكن تحضر المصيدة بطلي لوح بلاستيكي أصفر اللون بمادة لاصقة، ثم تعلق هذه اللوحة على الأشجار وبين المزروعات، ومن الجدير بالذكر أن اللون الأصفر يجلب الحشرات الماصة كالتريبس والمن وكذلك الحشرات النطاطة

    شركة رش مبيدات بالقطيف
    شركة رش مبيدات بالقصيم
    شركة رش مبيدات بجازان
    شركة رش مبيدات بخميس مشيط

    OdpovědětVymazat
  5. It was a lot better to read the post. thanks for Casino Parties

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím vás!dnes mi přišla šedá mikina,můj vlastní dárek k narozeninám a je úplně boží!na podzim se spolu podíváme do Kataru.díky moc!

    OdpovědětVymazat