Krásnou sobotu! Vy už teď sice víte, jak budou diáře na rok 2020 vypadat, ale čemu jsme zatím nevěnovaly tolik pozornosti je jejich vnitřek. Dneska vám proto ukážeme, co je na nich nového, jiného, ale i to, co zůstalo stejné.

Podíváme se dovnitř diářů na všechny plánovače, místa na poznámky a motivační texty. Zodpovíme ty nejdůležitější otázky ohledně diářů a představíme vám i další produkty z naší kolekce papírnictví.

A jestli je ještě něco, co by vás zajímalo a co jsme ve videu zapomněly zmínit, určitě se ptejte v komentářích!



Jak zmiňujeme ve videu, diáře můžete zakoupit na naše e-shopu, v obchodě Shop Up Stories na Vinohradech a od půlky září i ve všech větších knihkupectvích v České republice a na Slovensku.

8 komentářů

  1. Diáře jsou nádherné, hrozně se povedly a každý rok jsou lepší a lepší :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Mohu se zeptat, odkud je tričko, které má Lucka ve videu? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Diáře jsou úplně nádherné! ♥ Obdivuju, kolik jste si s nimi daly práce :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Ohromně se těším! Mám Vaše diáře už druhým rokem a jsem z nich unesená. Pokaždé je dostanu k Vánocům. A tyhle jsou opět super! Bože, ať už je rok 2020! Jste holky šikovný. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den. Diáře jsou opět krásné. Koupila jsem dceři už třetí 😊. Bude nějaká autogramiáda už v září? Má narozeniny, tak by měla velkou radost... Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, autogramiády zatím teprve plánujeme a možná nějaká vyjde už i na září, ale slíbit to bohužel nemůžeme :(. Určitě o nich ale budeme brzo informovat jak na blogu, tak na sociálních sítích, tak snad to vyjde a potkáme se! :) Dceři přejeme všechno nejlepší!

      Vymazat
    2. Děkuji 😊. Určitě si uděláme výlet z Písku do velkoměsta 😉..

      Vymazat