Tentokrát jsme s Niky v podcastu nakously téma dobré pověsti, zvyků a chování. Je to totiž něco, co zasahuje nejen do osobního, ale hlavně taky do pracovního života. Lidi velmi často dají na první dojem. A nikdy nevíte, jestli ten náhodou nepředcházelo ještě doporučení od známého, názor kámošky nabo kritika kolegy.

My máme radost, že aniž bychom se nějak moc snažily, často od lidí v našem okolí slyšíme, že se s námi dobře spolupracuje, jsme spolehlivé a za každé situace usměvavé. A tak jsme se nad tím trochu zamyslely a v podcastu se pokusily vypíchnout ty nejdůležitější body, které si myslíme, že nám při budování pověsti nejvíc pomohly a mohly by být užitečné i pro vás.

Stejně jako vždycky budeme moc rády, když se s námi v komentářích podělíte o vaše zkušenosti, tipy a příběhy!


Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

10 komentářů

  1. Holky super podcast!

    OdpovědětVymazat
  2. Ty podcasty jsou moc zábavné. :) Nesnáším, když třeba něco peču a mám ruce od těsta a přijde návštěva a chce mi podat ruku. :D Na střední jsme měli učitele dějepisu, který když jsme nedávali pozor říkal blbosti jako např. : "A pak přijel Jeníček na dinosauru."

    Mějte se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych chtěla říct, že podání ruky taky dost poví i o sebevědomí jedince. Když má někdo leklou ruku tak může ten člověk být třeba nesebevědomí, stydlivý, nejistý atd. Jinak určitě to je divný a nepříjemný protože pak člověk neví co si má myslet o situaci. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky. Tak dvakrát se mi komentář nevložil, zkouším po třetí 🙄😄.
    Super podcast. Podle mě jsou tyto věci také samozřejmost a souhlasím s tím, že je to asi opravdu výchovou.
    Já nesnáším tu "leklou rybu" v případě podání ruky. Je to jakoby mi ten daný člověk vyjadřoval neúctu či nezájem hned ze startu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak se povedlo :D! Děkujeme moc, no ta leklá ryba je fakt asi ze všeho nejhorší...

      Vymazat
  5. Zdravím holky, super téma, krásně jste to shrnuly. Někde jsem četla, že chování je zrcadlo, v němž každý ukazuje svoji povahu. Něco na tom bude ��. Dana

    OdpovědětVymazat
  6. Táto časť sa mi veľmi páčila, pretože na podobnú tému som asi nikdy nevidela článok, video nieto podcast :D

    OdpovědětVymazat
  7. Máte opravdu skvělé podcasty. Jede mi to tu už třetí den.
    Chtěla jsem se jen připojit se zkušeností se skrytou kopií v emailu. Mně přišlo CV se žádostí o práciu nás ve společnosti ("moc se mi líbí vaše firma...") A v kopii posláno na 10 různých firem. To mě opravdu zaskočilo a přemýšlela jsem, jestli jsem přecitlivělá, nebo jestli to opravdu není normální. A vlastně jsem vůbec nevěděla, jestli slečně napsat, že existuje skrytá kopie, nebo jestli jí ( v kopii na všechny ostatní) napsat, že děkujeme, nechceme.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý podcasty, cesta domů z Prahy každý týden je pro mě o to lepší!!! A těším se na další! <3 <3

    OdpovědětVymazat