S Niky jsme si říkaly, že už tu dlouho nebylo jen kratší, motivační video. Tentokrát jsme se rozhodly zaměřit na plánování. Konkrétně na ty nejčastější chyby, které si myslíme, že se při plánování dělají.

Dejte nám určitě vědět, jestli vás tenhle typ videí baví a na jaká další témata bychom se měly v budoucnu zaměřit!

9 komentářů

  1. A já paradoxně mám ráda dlouhé to do listy, ve kterých jsou malinkaté úkoly. Už jsem ale zvyklá na to, že je tam mám, takže mě jejich délka nijak neovlivňuje a ten pocit odškrtávání stojí za to :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné motivační video. Už se moc těším na vlogmas.🎄🎁

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, kdybych měla tak super naplánovaný čas, tak nečtu blogy a nesleduju ani váš instagram.) Ale tipy jsou dobrý. Za mě ještě jeden tip - když už dělám nějaký hodně složitý úkol, je potřeba hodně času a nestíhám, ono mi kolikrát pomůže dát si deset minut pauzu, vypadá to děsivě, nestíhám a ještě přestat a dát si pauzu, ale mě to fakt hodně pomáhá, pak jsem o dost rychlejší, odpočatá.)
    Jinak mě zaujalo to, že nerady telefonujete, s tím se setkávám dost často v poslední době i u mladých lidí, jako jste třeba vy, s telefonem pracujete pořád a nerady telefonujete, mě to přijde divný, ale vidím to u hodně lidí, čím to je?:D

    OdpovědětVymazat
  4. Mám moc ráda vaše motivační videa, jsou inspirativní a plná různých vychytávek a tipů. Vzhledem k tomu, že jsem doma na mateřské, je moje plánování celkem jasné a nikam nemusím zapisovat. Jsme si samy svou paní a musím říct, že si to užívám �� v pracovním životě jsem však plánování milovala a myslím, že až se zase do kolotoče zaměstnání vrátím, budou zpět diáře, tuzticky, atd.. A toto video si pustím znovu ☺️ za mě z této kategorie bylo asi nejlepší video o tom, jak nastavit a co nejefektivněji využívat čas s mobilním telefonem ☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas kolikrát čtu, že na mateřský ženský nic nestíhaj, jako vůbec ani domácnost a kolikrát si i do diáře píšou třeba to do listy jako vyprat prádlo, vyžehlit, upíct koláč a tak.) Takže ono i na mateřský se dá plánovat s diářem, když to někomu pomůže, proč ne.)

      Vymazat
  5. Krásné video, plánování mám taky moc ráda :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju když jde vše podle plánů, jen už nemám ráda, když mi to někdo naruší.

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju když jde vše podle plánů, jen už nemám ráda, když mi to někdo naruší.

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju když jde vše podle plánů, jen už nemám ráda, když mi to někdo naruší.

    OdpovědětVymazat