Dva roky práce a je to venku. Dostaly jsme možnost navrhnout trička pro AVON Pochod 2020! 
Z výsledku jsme naprosto nadšené a moc doufáme, že se vám budou taky líbit a že se hlavně uvidíme 6.6.2020 přímo na Pochodu.

Dneska jsme měly první oficiální focení s celým týmem, a protože už jsme několik let ambasadorkami Pochodu, se všema se známe a focení jsme si jako vždycky moc užily.


O tričkách jako takových vám ještě do detailu povíme někdy příště, ale už dneska můžeme zveřejnit pár fotek a informací. Co vám budeme povídat, navrhnout tričko, které má na sobě v jeden den tolik lidí, to je opravdu zodpovědnost. Proto jsme se snažily myslet na všechno. Trička jsou příjemná, vyrobená ze 100% bavlnyDámské tričko je opravdu variabilní. Bude dostupné ve dvou velikostech a má překřížený detail ve výstřihu, který se dá nosit buď vepředu, nebo vzadu. Pánské tričko je šedé, s kapsičkou a ohrnutými rukávy a pro dětské tričko jsme zvolily mentolovou barvu.


Jako doplněk budete mít možnost pořídit si k tričku i šátek.


A kdo ještě nepoznal vzor na dětském tričku, pánské kapsičce a šátku, tak je to stejný vzor, jako na našich nových diářích. Ten nás prostě bude provázet celým rokem 2020!


Je něco, co by vás o celém procesu zajímalo? A jak se vám trička líběj na první pohled?

12 komentářů

  1. Trička jsou krásná ♥ to je super holky, jen tak dál!
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je úžasné, že jste dostaly tuto možnost! :) Co vzniklo první, co se týče toho vzoru? Diáře nebo trička? Byl to prvotní záměr, aby měly stejné vzory a nebo to prostě jen tak vyplynulo časem? :)
    Jsou úžasná!! ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi moc, nejvíce to dětské 😄 škoda, že do toho se pravděpodobně nevejdu 😄 ale i dámské a pánské je moc hezké 😍

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny trička jsou moc pěkná.Nejvíce se mi líbí to dětské, jsou pěkné všechny.

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím že růžová i takhle výrazná je krásná barva a lidé se jí bohužel bojí běžně nosit,ale například tobě Niki hrozně sluší. A ten překřížený detail=dokonalost

    OdpovědětVymazat
  6. Really an amazing post. Here is soundcloud downloader online.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou krásná.❤❤ Jak je tam ten váš motiv jako na diáři..to je top.

    OdpovědětVymazat
  8. Trička jsou krásná.❤ Jak je tam vás vzor jako na diářích..top.❤❤

    OdpovědětVymazat
  9. Milé, prostě úžasné návrhářky,
    je to úžasné, jednoduše d.o.k.o.n.a.l.é.!!!
    na Avon pochod jsem se chystala dlouho, ale zatím to nevyšlo, ale te'd už mám v diáře zaznačené, že 6.6. nemám čas a jedu!
    a myslím, že tím, že jste samy navrhovali trička bude i více lidí podporovat Boj za zdravá prsa. Mimo jiné na Vás miluju právě to, že šíříte mezi ostatní správné věci a akce <3!

    OdpovědětVymazat