Budou zase plánovače ke stažení? Budou! 
A už jsou online.

Máme pro vás měsíční plánovače, protože ty jsou prostě naše nejoblíbenější. Člověk vidí přehled celého měsíce hezky najednou a nestane se tak, že by na něco zapomněl. My je používáme na plánování obsahu na blog, youtube a sociální sítě. Na plánování cest a výletů. A na důležité schůzky.


Habit tracker se rychle stal naším oblíbencem, protože si do něj můžeme jednoduše zaznamenávat zvyky, které chceme dělat pravidelně a třeba se v nich zlepšovat. Dodržovat pitný režim, cvičit, každý den si číst...


Další soubor ke stažení jsou rozvrhy hodin. My už je sice nevyužijeme, ale víme, že naše diáře používá i hodně studentů. Tak ať si do diáře můžete vložit rozvrh se stejným designem!


No a na závěr pro vás máme ještě novinku, kterou si pro vás připravily mamka s Markét. Jsou to plánovače k jejich kuchařce a jejich výzvám, které pravidelně zveřejňují na svém instagramu. Můžete si do nich plánovat jídelníček, změny, které chcete udělat, nebo zaznamenávat pokroky na vaší cestě.


Všechny dokumenty najdete zdarma ke stažení na našem e-shopu. Můžete si je uložit do počítače, vytisknout v libovolné velikosti a vystavit na viditelné místo, ať je máte na očích a hezky se vám do nich píše a plánuje!


Napadá vás ještě něco, co bychom si pro vás mohly připravit ke stažení? A používali jste plánovače v minulosti?

7 komentářů

  1. To je boží! Jste super, že to necháte stáhnout zadarmo, určitě si nechám vytisknout měsíční plánovač :) jen jedna moje "připomínka", já bych ty dokumenty dala jen jednojazyčné, buď jen v češtině nebo slovenštině. A nebo klidně v angličtině! :) ale ta čj/sj mi přijde tak podobná, že mi to spíš vadí mít napsaný dvakrát vedle sebe "skoro stejně". Ale asi je to jen můj názor, nezlobte se, já je využiji tak jako tak! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou krásné 💙, jenom Vám nesedí. Leden je v pořádku, ale únor je příští rok přestupný a tím se vše posune 😔

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc za upozornění! Vůbec netušíme, jak se to podařilo... Hned to posíláme k opravě a co nejdřív budou plánovače online už správně :)).

      Vymazat
  3. Už jsem se na ně chtěla ptát! :D
    Jsou úžasné a nápomocné, takže za ně moc děkuju! <3

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj kdy vyjde zase diar 2020 a planovac bych se chtěla zeptat

    OdpovědětVymazat
  5. Co já bych si bez vašich plánovačů v práci počala. Děkuji <3

    OdpovědětVymazat