Náš nový podcast se věnuje cílům na rok 2020. Jaké konkrétní jsme si stanovily my, proč a co nám pomáhá je během roku opravdu plnit? S Niky jsme si povídaly o fyzickém i duševním zdraví, o technologiích, vztazích, tvoření a spoustě dalšího.

U nějakých témat jsme se tak zapovídaly, až jsme zapomněly na čas, tak snad vás i ten dnešní podcast bude bavit. Budeme moc rády, když nám dáte v komentářích vědět, jaké cíle jste si stanovili vy a nebo třeba jaká další témata byste si od nás chtěli poslechnout v následujících podcastech.

Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

A jestli vás baví plánování a cíle stejně, jako nás, mrkněte i na náš článek "Jak si stanovit cíle, které ti vydrží?".

3 komentáře

  1. Ahoj. Teď jsem doposlouchala váš podcast a bylo to super. Mám docela podobné cíle - cítit se ve svém těle dobře a zařadit do svého týdne víc pohybu. Zároveň víc číst, pít aspoň 2 litry vody denně a najít si víc času na kamarády a rodinu. Moc by se mi líbil podcast na téma Erasmus, protože se chystám na nějaký vyrazit a vím, že k tomu máte co říct. Mějte se krásně holky :)

    OdpovědětVymazat
  2. opravdu super podcast!!Víc pít je i moje velké předsevzetí, tak snad se to podaří!! Ještě by nebylo špatné dát tipy na plánování jako podcast!

    mějte se pěkně

    OdpovědětVymazat
  3. Na tohle jsem se těšila! Moje předsevzetí je víc číst a plánovat si, protože já si udělám TO DO LIST a pak si ho neodškrtnu....Jinak moc se mi líbí vaše tvorba a inspirace kterou nám dáváte....

    OdpovědětVymazat