Jestli máte teď v karanténě trochu času navíc a baví vás koukat na seriály, jste tu správně! Máme pro vás totiž spooooustu tipů na seriály, které baví nás a které jsme v posledních pár měsících a letech viděly.

Když bych měla mluvit za sebe, tak my jsme si ze sledování seriálů s Kubou udělali skoro pravidelný večerní rituál. Pokud už nemáme další plány, tak se po práci sejdeme doma, připravíme si něco dobrého k večeři a pustíme si pár dílů. Je to takový náš společný relax.

Většinou sledujeme seriály na Netflixu nebo HBO GO, ale máme i pár oblíbených televizních pořadů.

Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

V nejnovějším podcastu vám s Niky doporučujeme každá pět nejoblíbenějších seriálů, ale protože tipů máme ještě víc, sepíšeme zbytek tady do článku a budeme moc rády, když nám v komentářích dáte vědět, jaké seriály nejvíc baví vás!

Tak jdeme na to!

Seriály na Netflixu
Seriály na HBO GO
Ostatní
Viděli jste nějaký ze seriálů? Který vás bavil nejvíc a který v našem seznamu chybí?

33 komentářů

  1. Díky moc za tipy, dopručuji seriály- Next fashion (TV show),The Circle (TV show), Ragnarok a Anne with an E. (vše na netflixu)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za všechny tipy ❤️. Já bych za sebe ještě doporučila Unbelievable a Mindhunter na Netflixu, Sharp objects a Euphoria na HBO GO.
    Blanka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj holky :-) moc děkuju za tipy, některé seriály znám a viděla jsem je, ale o některých jsem slyšela poprvé a už se těším, až je zkouknu :-)
    Za mě TOP - 24 hodin -> akční seriál, který často odráží realitu (první černoch zvolený za prezidenta USA, únosy letadel, různé politické konflikty,...) -> strašně moc napínavý, skvělý hlavní hrdina, hodně zvratů, fakt pecka, od které se neodtrhnete:-)
    Další - Sběratelé kostí - detektivka se skvělou dějovou linií, která sleduje příběh hlavních hrdinů, je tam úžasný inteligentní humor!
    A pak taková retro oddechovka - Beverly hills 902 10 (ta stará verze z 90´s) - život teenagerů a rodin v Californii - intriky, vztahy, přátelství, atd, atd - moc fajn :-) + je na tom krásně vidět, jak se nám vrací móda :D
    Snad se vám něco z toho bude líbit :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za tipy! To zní dobře. Beverly Hills 902 10 jsme s Niky dřív sledovaly tu novou verzi a dost nás to bavilo, tak třeba zkusím i tu starší, tu jsem nikdy neviděla :)).

      Vymazat
    2. Skvělý je Smrt nás spojí, Dobre misto

      Vymazat
  4. Doporučuji Tell me a story nebo Peaky Blinders. Za mě to jsou super seriály

    OdpovědětVymazat
  5. Člověk ty názvy pořád slyší, ale nějak jsem nikdy neměla chuť si to pustit... Ale musím přiznat, že teď jste mě teda nalákaly 👍😀
    Jinak Heroes jsou na Amazon Videos (což je taky moc fajn platforma na filmy) 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee faakt? Tak to si myslím, že si asi pořídíme účet i tam :D!

      Vymazat
  6. Děkuji za tipy!:) Aktuálně koukám (díky doporučení Nicole) na the goop lab a je to super. Jako oddechovky mám ráda Friends a Gilmore girls a z toho trochu naučného žánru jsem nedávno viděla sérii One planet na Netflixu, což je seriál s krásnými záběry přírody a spoustou zajímavých, podle mě důležitých, informací.

    OdpovědětVymazat
  7. Určite odporúčam seriál Riverdale ❤

    OdpovědětVymazat
  8. Ďakujeme za typy na seriály!❤
    Lucifera totálne zbožňujem! Jeden z mojich obľúbených
    Za mňa určite
    Bones/Kosti - veľmi známy seriál. Videla som ho minimálne 5× a stále dookola.
    The Good Doctor - seriál o autistickom chirurgovi, ktorý je mimoriadne inteligentný a dokáže si predstaviť veci tak ako nikto iný. Má to výborný príbeh a veľmi ma to baví. Naozaj odporúčam všetkými desiatimi!
    Prison break - seriál z väzenského prostredia. Kedy sa hlavný hrdina (veľmi charizmatický, fešný hrdina) dá zavrieť do basy aby pomohol bratovi, ktorý tam je neprávom odsúdený na trest smrti. Hlavný hrdina je veľmi múdry a má všetko presne premyslené a prichádza do väzenia s presným plánom celej väznice vytetovaným na svojom tele. Je to veľmi nadupaný seriál, prešpekulovaný do detailov! Vedela by som pozerať stále dookola.
    The Big Beng Theory/Teória veľkého tresku - smejem sa stále aj keď som to videla už mnohokrát.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojte Lucka a Nicole,

    počas karantény som si dala maratón Vašich podcastov, ktoré ma aj pobavili a aj som sa mohla zamyslieť nad životom a pod. :) Počas toho mi napadol jeden tip pre Vás, čo by mohlo byť zaujímave sa podeliť s ostatnými, a to je téma partnerských vzťahov :D Môžete to poňať ako prechod z tej single reality do partnerskej :D No, to znie dosť všeobecne, ale tak aspoň taký námet :D
    Držte sa!

    With love Viky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidávám se k zájemcům o podcast na tohle téma.) Paradoxně já teď na podcasty čas nemám, chodím do práce bez omezení a doma mi dřepí manžel na home office, tak není kdy a kde to v klidu poslouchat:D

      Vymazat
  10. Já teda musím říct, že nevím, kdy všichni koukají na seriály:D Já chodím do práce a tím pádem ráno není na nic čas, takže na sebe s přítelem máme čas až po práci/večer, a to se nejdřív chodíme projít, pak mám hlad a pak je div, když vůbec máme chvilku na sebe a tak a to fakt nevyužijem na koukání na seriály:D Nějak špatně si plánuju asi čas, ale nestíhám pořád zdaleka všechno, co bych chtěla..

    OdpovědětVymazat
  11. The Crown a Money Heist úplně zbožňuju.
    Co se historických seriálů týče tak doporučuji Victoria (o královně Viktorii) nebo Outlander (podle knižní předlohy, o ženě, která náhodou cestuje časem a ocitne se ve Skotsku v 18. století)
    Co se lékařských seriálů týče tak doporučuji The Resident nebo The Good Doctor.
    Co se detektivek týče tak vřele doporučuji Mindhunter (o agentech FBI, kteří dělají rozhovory se sériovými vrahy a tyto informace se snaží aplikovat do aktuálních vyšetřování, odehrává se myslím v 70. nebo 80. letech)

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle sice není typ na seriál, ale právě sem dokoukala trochu starší film a hodne se mi líbil... Jmenuje se Červená karkulka. Je to neco mezi horrorem a fantasy, ale není to tak strašidelný. Odporučuju na 100%!

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuju moc za typy a osobně moc doporučuji z českých krimi Detektivové od Nejsvětější Trojice. Obzvlášť Vodník a Živé terče jsou bombové,mohli by bavit tebe Luci,jak si mluvila o Případech 1.oddelneni ,tak jsem si na ně okamžitě vzpomněla .

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj holky,

    musím přiznat, že Vás už nějakou dobu sleduji na Youtube, ale bohužel né vždy se mi daří udržet s Vámi tempo a sledovat Vás pravidelně, tak klasicky v počas "prokrastinace" a nebo v době delšího volna, která se nám teď náhodou naskytlo kvůli současné situaci, doháním co se dá a úplně jsem se zamilovala do Vašich videí, které teď zpětně dokoukávám asi s 6 měsíčním skluzem, anebo Vaše podcasty <3 ty jsou opravdu úžasné. Třeba v tom, kde jste se rozpovídaly o tom, co Vás štve jsem se úplně poznala v Lucce a byla jsem ráda, že nejsem sama koho rozčilují všechny tyto věci :-D.
    Ze seriálů Vám mohu doporučit asi jen typické holčičí Younger nebo Pretty little liars, a nebo jsem tento rok koukali s přítelem na The Witcher, ten mě tak nadchl, že kvůli málo natočeným dílům jsem se pustila do čtení těchto knih a doporučuji.
    S pozdravem

    Katka

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, ďakujem za tipy. Ja môžem určite odporučiť seriál The Resident - fiktívny seriál, ktorý ponúka zaujímavý pohľad na korporátnu povahu lekárstva.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc děkuju za tipy :) Na Money Heist jsem slyšela jen samou chválu tak se na to teda taky budu muset podívat :D Doporučuju seriál Atypical a One day at a time na Netflixu. A kdyby Lucka chtěla další reality show tak doporučuju The Circle USA a Too Hot to Handle :D

    OdpovědětVymazat
  17. Muzete zkusit i cesky serial, co bezel pred par lety "prvni republika", je taky na iVysilani od CT a za me super nahled do te doby. A jako bonus maji nadhernou modu

    OdpovědětVymazat
  18. jsou super. taky moc doporučuji na netflixu maniaca, klasicky sherlocka, atypical, rick a morty (animovaný, ale naprosto parádní), the people vs oj simpson, the assasination of gainni versace (obojí jsou pod american crime story, za mě úplně nejlepší, vyhrálo to i několik zlatý glóbů)

    a na HBO mr. robot, handmails tale (nebojak se to píše :D příběh služebnice prostě) a rozhodně rozhondně nejlepší seriál Twin peaks z krásných devadesátek)))

    jinak mimo tyhle dvě ještě felabag (potvora) a teď má první května vyjít limitovaná série hollywood na netflixu a vypadá moc dobře)

    OdpovědětVymazat
  19. Ja určite doporučujem na Netflixe seriály: The 100, Insatiable, Elite, Riverdale, The Mist, The Society, Glitcch.

    OdpovědětVymazat
  20. Ja miluju La casa de papel, mam na tom zavislost.:) :)

    OdpovědětVymazat
  21. Děkuju za tipy!
    a určitě zas můžu doporučit Mám v tom jasno

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj 😊 Ďakujem za tipy na seriály, už som nevedela čo ďalšie si pozrieť 😅 A práve som dopozerala Sedmilharky a bolo to super 🤗 Ja by som vám ešte odporučila určite si pozrieť Hledani Aljašky, Lost in space a The 100, tento seriál doslova milujem 😍😊

    OdpovědětVymazat
  23. Nejoblíbenější mám Lucifera, dále doporučuji Sherlocka, Manifest, Shadowhunters, Teen Wolf nebo Chůvu k pohledání.

    OdpovědětVymazat
  24. Super seriály jsou také Young Sheldon, Insatiable a Foodie love

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj :) některé seriály mám taky zhlédnuté, za jiné díky za tip. Jinak jestli hledáte něco nového, tak určitě můžu doporučit Geniální přítelkyně (HBO GO), je to podle románu a je to o dvou kamarádkách v Itálii, trochu o takovém "maloměstském mafiánství" a naprostá bomba. No a jeden z mých úplně nejoblíbenějších je Cizinka (Outlander) - historie, Skotsko a trocha sci-fi do toho, taky podle knih a taky dokonalé :)
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  26. Za mě top tyto: Mr.Robot, Peaky Blinders, Girls, Broad City, Transparent, Geniální přítelkyně..

    OdpovědětVymazat
  27. Z českých seriálů je ještě super Detektivové od Nejsvětější trojice. Jsou to vlastně asi 3 dílny minisérie a hrají tam výborní herci a fakt je to super zpracovaný :)

    OdpovědětVymazat