Práce z domova - zní to úžasně. V pohodlném domácím oblečení, s hrnkem kafe stihnete kromě práce i zacvičit si přes den jógu, uklidit si celý byt a nijak se nestresovat. Po pár dnech ale možná přijdete na to, že se doma vlastně nedokopete k takové produktivitě, jako když docházíte do kanceláře a že vás pořád něco rozptyluje.

V novém podcastu pro vás proto máme pár tipů na to, jak i doma dosáhnout větší produktivity a zvládnout všechny svoje pracovní povinnosti.

Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

Jak to máte s produktivitou na home officu vy? Máte nějaké zaručené tipy na to, jak pracovat efektivně?

12 komentářů

  1. Toto je velice skvělý. A jinak tu mám takový dodatek k těm "appkám": V androidu 9 a novějším je to je to přímo v systému. Nazývá se to "Režim soustředění". PS: Někteří výrobci tuto funkci ale nepodporují.

    OdpovědětVymazat
  2. Já moc doporučuji aplikaci Forest. Je to stejný princip jako Focused, ale navíc za každý nastavený produktivní časový úsek vyroste strom. No a když to člověk poruší (podívá se na mobilu na něco jiného), tak strom umře. No a na konci dne člověk vidí pole se všema stromama co mu ten den vyrostli + vidí kolik hodin byl produktivní a graf v kterou denní dobu byl nejvíc soustředěný. Zní to jako blbost, ale při učení mi to fakt pomáhá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám to a je to skvělé!

      Vymazat
    2. To zní skvěle, hned to vyzkoušíme, děkujeme moc za tip!

      Vymazat
  3. Super tipy, musím říct že hned jak jsem podcast doposlouchala, tak jsem měla chuť začít dělat školu, takže za mě jeden z nejlepších dílů......
    Já másím říct co mně pomáhá jsou i přestávky tak na 10 minut a příští díl prosím o plánování.....
    díky

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj holky, váš podcast je boží, a tenhle díl byl zvlášť skvělý! Taky pracuju nově z domova a tipy zkusím. Moc by se mi líbil další díl o nějakém jednodušším žití - minimalismu, třídění věcí, uklízení... Myslím, že spousta z nás se o to zvlášť teď v karanténě snaží a váš pohled by ocenili. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě o uklízení!! prosím
      P.S. super nápad

      Vymazat
  5. Ahoj holky,
    doufám, že se máte dobře! Já jsem právě doposlechla podcast, tak jsem si říkala, že vám konečně napíšu! Já jsem jen o rok mladší než Niki a sledovala jsem vaše blogy, už když mi bylo nějakých 13? To jste měly ještě každá svůj vlastní blog. To už je vlastně 10-ti leté anniversary! Já studuji Visual Arts v Londýně, zpravidla sleduji kontent, co je akademicky zaměřný, nebo vychází z mého oboru, případně nějaké art youtubery, ale vy jste pro mě jste taková nostalgická srdcovka. :-) Popravdě, teď už koukám spíše jen na vlogy a poslouchám podcasty (ty mám nejradši, protože při nich odpočívám bez koukání do počítače, nebo s váma jdu na procházku). Jelikož jsem ve vašem věku, tak bych ocenila třeba i více odborné témata oblasti marketingu (i když chápu, že to jde možná trošku mimo vaší cílovku). Nebo třeba o vaších největších žívotních lekcích / failech. Nebo třeba udělat nějaký podcast s klukama či s rodičema, to by mohla být sranda. Každopádně, ať to bude cokoli, těším se na vás příště. :-)

    Jaké podcasty posloucháte vy? Zmiňovaly jste to v nějakém videu či článku?

    Mějte se krásně! x

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj holky, dnes jsem vás poslouchala na procházce. Mám taky dopoledne jako nejproduktivnější část dne. Pro práci nejraději měním prostředí stejně tak potřebuju vypadnout, když se potřebuju učit, takže ještě, že jsem stihla odstátnicovala v zimě. :D Teď během karantény mi nejvíc pomáhají to do listy a pak to,že jak mám hotovo, tak mám volný čas. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za tipy, jsou to skvělé tipy. Je pro mě velmi obtížné zůstat během karantény produktivní. Nemohu ani nutit sebe dělat jógu, i když se mi to líbí. Nyní hledám způsoby, jak přestat být tak líný a začít dělat alespoň něco užitečného. Děkujeme za sdílení takových užitečných věcí, přeji hezký den!

    OdpovědětVymazat