Nový vlog zachycuje náš týden v karanténě. Třídění oblečení, spoustu experimentů při vaření a pečení, cvičení... Jak teď trávíte svoje dny vy?


4 komentáře

  1. Ahoj holky, tohle video bylo úžasné a chtěla bych se zeptat jestli budou ještě videa s Markét Gajdošovou nebo třeba podcast..... Jste mým velkým vzorem, jen tak dál....P.S. Strašně se těším na Váš diář 2021!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Nové video se mi líbí:) Jen teda za mě osobně - mám práce daleko víc než dřív, jsem kancelářská a teď se všichni zbláznili s formuláři ohledně podpor od státu, dělám účto, tak to je každý měsíc stejné korona nekorona, takže já nestíhám víc než jindy:D V práci toho je kupa, střídáme se s kolegyní, abychom tu nebyly dvě najednou, přiletím domů a letím do lesa na procházku, teď je to fakt výhoda nebydlet ve městě.)
    Klidně pište další tipy, co dělat v karanténě, mě to baví, i když nestíhám.) Na IG se to hemží receptama na domácí rohlíky, můžu jen doporučit.) Např. podle pana Cuketky, je to celkem zábava, jen je to na den, když jste víc hodin v kuse doma, furt se na něco čeká, až to nakyne a tak.

    OdpovědětVymazat
  3. Dny trávím dost podobně jako vy, akorát tedy dělám věci do školy... K třídění jsem kromě sebe dokopala i zbytek rodiny a nejenže jsem byla ráda, že mám hotovo, ale taky mě to fakt moc bavilo :Dd Často si snažím najít nějaký zajímavý program, čímž ty dny v karanténě utíkají ještě rychleji a nemůžu uvěřit, že už jsem doma skoro měsíc. Každopádně děkuji za další tipy, co můžu v těchto dnech zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  4. nice post click here to read about josaa counselling 2020

    OdpovědětVymazat