Budeme tři! A nemůžeme být šťastnější. Dnešní vlog je takové shrnutí mého prvního trimestru. Říkala jsem si, že by mohlo být hezké natočit to jako vlog a čas od času vás informovat o tom, jak se zrovna cítím, jak probíhala různá vyšetření, nebo jak jsme to oznámili rodině.

Zároveň už teď připravuju i článek, ve kterém všechny informace podrobně shrnu a přemýšlím, co dalšího bych mohla ohledně těhotenství natočit. Takže jestli máte nějaké nápady, určitě budu ráda, když mi dáte vědět v komentářích.


Moc děkujeme za všechny krásné zprávy a komentáře! Máme radost, že s vámi tuhle naší další cestu můžeme sdílet a už teď se těšíme na všechno, co nás čeká. 

6 komentářů

  1. Moc gratuluji k miminku.) V dalším blogu by mě osobně zajímalo, zda a jak dlouho jste to plánovali, přece jen v podcastu jsi mluvila o tom, že používáš tělísko. Ale když jsi užívala tu kys. listovou, tak to vypadá na promyšleny tah.) Zajímá mě, jak dlouho dopředu jsi ho nechala dát pryč tělísko, jestli pak bylo vše ok co se pravidelneho cyklu a tak týká. Plus také by mě zajímalo, zda jsi tušila, že jsi těhotná nebo jsi test udělala až poté, co nepřišla MS? Dá se to nějak poznat nebo jsi vůbec netušila?
    Jinak přeju ať je vše i dál v pořádku.)
    Chápu, že to je hodně osobní téma, nevím jak moc se budeš o těhotenství dál zmiňovat, ale byl by určitě zajímavý i podcast.)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc Vam gratuluji. Budete skvěli rodiče. ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Lucko, ve čtvrtek jsi mě hrozně dojala vaším prvním oznámením a teď jsem si u videa dokonce popakala. Je to fakt krásně udělané video s ještě hezčím obsahem.
    Když jsem se před pár měsíci koukala na video ze Srí Lanky a viděla jsem vás s Kubou, působili jste jako spolu děsně harmonicky a úplně stvoření jeden pro druhého, Kuba je vždycky na kameru sympaťák, ale takový pocit z vás dvou jsem měla poprvé. Pamatuju si, že mě to tenkrát hrozně dojalo, že nádherně spolu fungujete a ze se budete brát a vlastně hlavně, že pravá láska existuje.
    Teď když to vidím zpětně, tak to s miminkem dostává uplně nový rozměr, ať už jste to v tu chvíli vědeli nebo ještě ne. Není co dodat, Vaše miminko si vybralo uplně nejlíp na světě.
    Hrozně moc Vám přeju všechno nejlepší a to, že s námi sdílíš něco tak osobního beru jako nadstandart a moc si toho vážim. Děkuju. Týna

    OdpovědětVymazat
  4. Mám z toho upřímně obrovskou radost! <3 Moc vám to přeju Luci :)) miminko má velký štěstí, že přijde do tak úžasný rodinky a má tak skvělý rodiče :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Luci, já teď končím 19.týden a je moc fajn u tebe sledovat spoustu věcí a stejných pocitů, které mám za sebou nedávno i já :) Akorát já neměla žádné nevolnosti, únavu a ani větší chutě, teprve teď v bříšku cítím takové bublání, ale pořád si nejsem jistá zda je to kopání nebo něco jiného 😀 Takže doteď bych skoro ani nepoznala, ze jsem těhotná 😀 S tím utajováním jsem také byla ráda za karanténu 😀 A jediné těhotenské oblečení mám také z Lidlu, legíny a stejná trička jako máš ty :) džíny jsem přestala nosit hned na začátku těhotenství, jsou mi nepohodlné, tak doufám, ze léto přežiji ve volných šatech, co mám doma a podzim v leginach :D Už se těším na další vlog a napadá mě, jestli bys pak třeba sdilela informace o tom, jestli budeš číst nějaké knížky nebo chodit na nějaký kurz. Jo a pohlaví ještě ani teď nevíme, tak snad teď při druhem screeningu už se ukáže ☺️

    OdpovědětVymazat
  6. gratuluji �� sama jsem ve 20.tydnu a úplně mě to video rozbrečelo.

    OdpovědětVymazat