A je to tady, máme za sebou další rok. Rok 2013 pro nás byl plný zážitků, nových zkušeností, radosti, ale jak už to tak bývá i starostí a zklamání. Když se ale na celý rok dívám zpětně, rozhodně bych nic neměnila. Dnes jsem si pro vás připravila takové malé shrnutí toho nejlepšího, co jste s námi mohli za celý rok prožít. Jaký byl váš rok? Těšíte se na 2014?
And it is here, another year behind of us. I think I can say that 2013 was full of new experiences, joy, but also, as it happens, worry and disappointment. But when I look back on the whole year, I would not change a thing. Today I prepared a little summary for you of the best moments of 2013 we shared with you on the blog. How was your year? Are you looking forward to 2014?
JANUARY
Celý rok jsme odstartovaly motivačně. Připravily jsme pro vás články o blogování, o životním stylu, a pro velký úspěch také o tom, jak po Vánocích zapracovat na tom napapaném bříšku.
We started the year with a little motivation tips for blogging, lifestyle and also talked about how to work your abs.

FEBRUARY

V únoru jsme se spojily s organizací Oseyan.com a dozvěděly se něco nového o tom, jak vypadá život na Haiti a jak je možné místím lidem pomoci. Také jsme společně se Simone dostaly pozvání na Ples v Opeře a skvěle si užily celý večer.
In February we paired with Oseyan.com to learn more about life on Haiti and how we ourselves could help. And also we spent an amazing night with Simone at the Ball at the Opera.

MARCH

V březnu jsem začala navštěvovat kurz stylistů v Backstage, škole stylu, natočily jsme úvodní video k projektu s Lancome a časopisem Harper's Bazaar a přivítaly holky z CCF, které nám "otevíraly skříně".
In March I started to attend a styling course, we cooperated with Lancome and Harper's Bazaar on a special project and been visited by CCF team to "open our wardrobes".

APRIL

V dubnu jsem úspěšně kurz dokončila, a abych se mohla stylingu věnovat a budovat si portfolio, začaly jsme na Fashion Challenge každý měsíc fotit editorialy. V dubnu se také Fashion Challenge přesunula z Facebooku na web.
In April I finished the styling course and we came up with an idea to shoot editorial pictures on Fashion Challenge each month.

MAY

Květen byl opravdu skvělým měsícem. Měly jsme možnost poznat zástupce značky Louis Vuitton pro střední Evropu a dozvědět se něco více o historii a spolu s dalšími blogerkami jsem byla pozvána do Londýna na módní přehlídku F&F. Sepsala jsem také další krátký článek o hubnutí.
May was amazing. We had the opportunity to learn more about Louis Vuitton, the history and the art of packing and I was invited to London for F&F fashion show.

JUNE

V červnu o nás vyšla úplně první dvoustrana v časopise, konkrétně v Cosmopolitanu a o našem šatníku. Zároveň jsem se v tom samém čísle objevila na fotkách pro jeden speciální projekt s Adidasem a poznala tanečníky Alici Stodůlkovou a Jana Ondera, které můžete znát ze StarDance. A začaly nám prázdniny. Odjely jsme s partou kamarádů na týden do Francie na Surf-trip.
In June we appeared in Cosmopolitan and our holidays started! First of all we headed to France with our friends to surf.

JULY

Po týdnu ve Francii jsme s kamarády a celým surf tripem přejely do Španělska, kde se mi líbilo snad ještě víc. Surf house je tam tak trochu na samotě, v malinké vesničce obklopené přírodou, oceánem a kravičkama a vlny jsou krásně pravidelné. Tam si nás vyzvedli rodiče a vydali jsme se na cesty. První zastávkou byl Madrid, a potom jsme navštívili Toledo, Malagu, Rondu, Sevillu, Granadu, Tarifu, kde jsme viděli obrovského plejtváka a na nejlepší zážitek roku pasuji Gibraltar a jeho opičky! Poslední zastávkou byla Valencie, kde jsem zůstala na čtrnáct dní na kurz španělštiny a Niky rodiče vysadili v Nice na kurz francouzštiny. Jo, a ambiciozně jsem si koupila knížku ve španělštině a doteď přečetla asi jen pět stránek :(.
July was all about traveling through Spain, and I loved every moment of it!

AUGUST
V srpnu jsme se vrátily z kurzů a Niky jela dělat vedoucí na taneční tábor a já měla skvělou příležitost se ještě na týden vrátit na surf do Španělska ♥.
In august Niky went to a dance camp and I had the chance to visit Spain again ♥.


SEPTEMBER

Září bylo stejně jako loni ve znamení setkání a Londýnského Fashion Weeku.
September was all about meeting amazing people and London Fashion Week.

OCTOBER

V září jsme fotily s Martinem Faltejskem, což byl náš sen od doby, co jsme ho asi před třemi lety objevily a fotky vyšly nádherně. V říjnu byly dokonce otištěné i s rozhovorem o nás v časopise Bravo Girl! Díky blogu jsem také navštívila Berlín a poznala nejen pár skvělých zahraničních blogerek, ale především měla tu možnost dělat rozhovor s Katy Perry!!! S Niky jsme také prezentovaly na téma módních blogů a podzimních trendů v rámci jednoho projektu v Centru Černý most a společně s kamarády jsme založili módní značku ANTHR.
We shot these perfect pictures with Martin Faltejsek, which was kind of a dream come true and they were also printed in an issue of Bravo Girl! And I still can't believe I visited Berlin to interview Katy Perry!!!

NOVEMBER

V listopadu jsme vám konečně mohly ukázat fotky, které jsme nafotily s Petrem Klapperem pro projekt s Louis Vuitton, a které se také řadí mezi naše nejoblíbenější fotky roku. Díky vám, našim úžasným čtenářům jsme vyhrály v anketě Blogerka roku v kategorii Fashion, což nás vážně moc potěšilo a chceme vám ještě jednou poděkovat za vaše hlasy!
In november we could finally share with you the pictures we shot in cooperation with Petr Klapper and Louis Vuitton and which we love love love. And thanks to you, our readers, we won the award Blogger of the year, so huge thank you for that!

DECEMBER

No a koncem listopadu měla Niky svůj maturitní ples, kde nás všechny naprosto okouzlila v nádherných šatech od Kamily Vodochodské inspirované Elie Saab a prosinec jsme ukončily malou oslavou čtvrtého výročí blogu a vytvořily první speciální edici triček.
Niky had her graduation ball and looked stunning in her dress and we decided to end the year with a little celebration, because A Cup of Style is four years old now, and created a special edition of tshirts for the occasion.
Všem vám chceme moc poděkovat za to, že náš blog navštěvujete, že píšete komentáře, a prostě za to, že jste tak úžasní, protože bez vás by náš rok asi vypadal úplně jinak. Děkujeme. Doufáme, že jste měli také skvělý rok a že ten rok 2014 bude alespoň stejně tak dobrý. Já už mám na leden naplánované jedno velké dobrodružství, ale o tom zase někdy příště!
We would like to thank you all for visiting and reading our blog, for writing coments and just for how great you all are, because without you, I am sure our year would be totally different. So thank you. We hope you also had an amazing year and that 2014 will bring something good as well. I already know I have a big adventure ahead of me in January, but about that some other time!
FACEBOOK / TWITTER / BLOGLOVIN' / ASK.FM

58 komentářů

  1. Překrásný článek :)! Váš blog je rok od roku skvělejší :))
    Nemůžu si pomoct, ale nejhezčí jsou fotky, kde jste obě dohromady, ty jsou vážně nádherné' :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc, snad v novém roce budeme mít ještě více společných fotek :)).

      Vymazat
  2. úžasné:-). a jak ten rok rychle utekl že?

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné ohlédnutí za rokem, připomnělo mi to spoustu Vašich příspěvků. Tak nějak mi došlo, že pořád vnímám Niky jako tu mladší a mám ji zafixovanou jako malou dívenku, přitom z ní je už taková krásná dospělá slečna.. Jen tak dál holky, hodně štěstí do Nového roku a stále více úspěchů! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc! Tobě také přejeme krásný nový rok!

      Vymazat
  4. Holky, jste vážně šikovné, moc se mi líbí, jak s blogem nakládáte. Je to můj nejoblíbenější česky fashion blog :) Přeji Vám, ať se Vám v příštím roce daří ještě více! Jen tak dále, máte krásně nakročeno k dalším úspěchům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme, opravdu si toho vážíme! I tobě přejeme vydařený rok 2014!

      Vymazat
  5. kráásny článok! :) Len tak ďalej, ste super.
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý článok plný nádherných spomienok, je obdivuhodné čo všetko ste postíhali. Do nového roka Vám prajem všetko dobré, mnoho ďalších "čerstvých" zážitkov a už teraz sa teším čo pre nás prichystáte v roku 2014 ! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsme zvědavé, co nás čeká v novém roce :).

      Vymazat
  7. Nádherný článok! Prajem vám veľa úspechov aj v novom roku. :)
    Máte skvelý blog!

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, naozaj super článok a lepšie ste to už ani zhrnúť nemohli :) Prajem vám minimálne taký dobrý rok, ako bol tento a veľa úspechov v blogovaní i vo všetkom ostatnom :)

    www.bluechicberry.com

    OdpovědětVymazat
  9. ste úžasné, vaše outfity sú veľmi inšpirujúce a za 1 rok ste toho toľko stihli! :)prajem veľa ďalších úspechov :)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky se přidávám s přáním do nového roku :)) At Vám to blogování vydrží co nejdéle. Jste super :-)

    OdpovědětVymazat
  11. krásné fotky :) to je dobře, že jste si celý rok tolik užily :)

    OdpovědětVymazat
  12. Holky, jste výborný, v Česku rozhodně nemáte konkurenci :) hodně štěstí do příštího roku! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvely a zabavny shrnuti. Kdyz vidim, kolik jste toho zazily, tak vam normalne zavidim ;) preju vse nej do novyho roku!

    OdpovědětVymazat
  14. super! :) těším se na další rok a přeju jen to nej :)

    OdpovědětVymazat
  15. to jsou tak hrozně moc nádherné fotky! :) hlavně ty letní ♥ úplně jsem si vzpomněla na ty vaše cestovací články, hrozně mi chybí :( doufám, že se příští rok zase někam vydáte a budete nás o tom informovat, cestovací články prostě žeru! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také doufáme, že zase procestujeme nějaká nová místa :).

      Vymazat
  16. Dokonalý článek! Mám moc ráda váš blog a do nového roku vám chci popřát mnoho štěstí a ať je příští rok tak dobrý, jako tenhle :)

    OdpovědětVymazat
  17. je neuvěřitelné, co všechno jste dokázaly a procestovaly, holky :) moc vám fandím a doufám, že vás čeká ještě další spousta zajímavých akcí a zážitků, jste skvělé!

    OdpovědětVymazat
  18. Děkujeme moc za všechny krásné a milé komentáře :)).

    OdpovědětVymazat
  19. Pekne ste to zhrnuli:) Bol to pre vás určite skvelý rok!

    OdpovědětVymazat
  20. i fell in love with your styles!

    OdpovědětVymazat
  21. Naozaj veľmi pekný a inšpiratívny článok! Občas Vám v dobrom závidím aký máte skvelý život, ale viem,že za tú tvrdú drinu si to zaslúžite :-) Veľmi pekne Vám ďakujem za obrovské množstvo inšpirácií počas celého roka a do toho nového Vám zo srdca prajem len to najlepšie!! :-) PS: Ani si neviete predstaviť koľko máte na Slovensku fanúšikov!! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Máte úžasný blog holky! Přeju vše nej do novýho roku :)

    Můj blog http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. moc pěkný článek! musím přiznat, že starosti nebo zklamání jsem na vašem blogu vůbec nepostřehla...ještě by mě zajímalo, kam se Niky chystá na VŠ, jestli půjde v Lucčiných stopách nebo zda má úplně jinou představu :)

    OdpovědětVymazat
  24. Skvělý článek a fotky, moc hezky jste to shrnuly :) Jste úžasný a já vám moc fandím!♥
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Jste skvělé, přeju hodně dalších takhle úspěšných let. Nebo ještě víc. :))

    OdpovědětVymazat
  26. Ste úžasné, prajem Vám veľa úspechov aj v roku 2014! :-)

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    OdpovědětVymazat
  27. téda je super co jste všechno zvládly !

    OdpovědětVymazat
  28. Váš blog jako jediný sleduji opravdu článek po článku a líbí se mi od začátku do konce :) Moc vás obdivuji, jak jste mladé, krásné, milé, nesmírně úspěšné a sršíte nápady... Jste pro mne (a jisté pro mnoho dalších) velkou inspirací a často impulsem se někam posunout :)
    Přeji vám jen to nejlepší, krásný a pestrý nový rok a abyste si dále mohly takhle plnit sny, protože to je asi to nejhezčí, co může v životě člověka potkat :)

    OdpovědětVymazat
  29. článek jsem dočetla až dokonce, je superově napsaný a musím vám oběma moc pogratulovat, jste skvělé a doufám, že se vám bude dařit v Novém roce stejně tak, ne li lépe:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  30. Teda holky to vypadá jako skvělý rok ! Snad se vám tak bude dařit i nadále....mimochodem úžasné outfty, taky bych chtěla takové dobré oko na ladění kousků :)))
    Radka

    OdpovědětVymazat
  31. Ahooj Holky !! moc krásný souhrn roku!! chtěla jsem se vás zeptat, jaký byl ten kurz surfování ve Francii? naučily jste se surfovat za tak krátkou dobu? jak vám to celkově šlo? Moc mě to zajímá, protože jsem teď strávila 2 měsíce ve Francii a surfovala jsem snad každý den a když jsem viděla vaše fotky z Francie, tak jsem si to zase hezky připomněla :) Přeji Vám krásný Nový rok 2014 a hodně úspěchů!!

    OdpovědětVymazat
  32. Krásný článek!!! :) Přeji hodně úspěchů v dalších letech!!! ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Hezky zpracovaný článek :) a tolik zážitků... :)

    OdpovědětVymazat
  34. Nevím kdo by si to první místo v blogerce roku zasloužil víc než vy! Zasloužíte si to hlavně za to, jakou energii dáváte do všech článků a na fotkách jde prostě vidět, že vás to především baví! :)
    Hodně zdraví, lásky a štěstí do nového roku a ať jste stále tak super jako do teď :)

    OdpovědětVymazat
  35. Páni, to to uteklo! Moc vám gratuluju, holky! Jste šikovný! :) Hodně štěstí do nového roku!

    ANDREA

    OdpovědětVymazat
  36. Já vás asi miluju ♥ Přeju další krásný rok!

    OdpovědětVymazat
  37. Měly jste krásný rok :) a do Nového roku vám přeji, aby se vám dařilo stejně jako v roce 2013! Spoustu úspěchů a zážitku :)
    Jste úžasné holky! Prostě vás žeru :D ♥

    OdpovědětVymazat
  38. Měly jste překrásný rok, tolik zážitků jsem v životě já sama nezažila a vy jste toho stihly tolik pouze za jeden rok!
    Přeji vám, aby rok 2014 byl stejně tak skvělý a možná ještě lepší!<3 Jste skvělé!

    OdpovědětVymazat
  39. Děkujeme moc všem za úžasná přání, i my vám přejeme krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  40. Váš blog je jednoducho stále perfektný! Držím prsty aj v ďalšom roku :) <3

    OdpovědětVymazat
  41. Krásný článek. Úplně žasnu nad tím, jak krásný rok jste měly. Doufám, že příští rok pro vás bude ještě úspěšnější. Váš blog i vy si určitě všechno tohle zaslouží :)

    OdpovědětVymazat
  42. Holky, jste opravdu skvely! Jen tak dal :)

    OdpovědětVymazat
  43. Tak tohle je rozhodně nejlepší přehled roku 2013, co jsem kde viděla :) holky, vy do toho prostě dáváte všechno - a je to vidět:)! Btw, Niky je krásná a extrémně fotogenická (ta koláž fotek v těch Bamboo brýlích je skvělá!) a Lucka je zase strašně zajímavá a krásná slečna. Holky, hodně štěstí v Novém roce, ať se Vám splní vaše sny :) <3

    OdpovědětVymazat
  44. Naozaj skvely clanok, takto podla fotiek to vyzera, ze ste mali skvely rok. :) Nech sa vam dari aj nadalej. ;)

    OdpovědětVymazat
  45. Takhle na fotkách vypadá váš rok víc než perfektně!
    Nejvíc mě dostaly fotky ze Surf tripu a taky ty pro LV :)
    Jen tak dál, ať se daří ve všem, do čeho se i letos pustíte! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Moc pěkné fotky a outfity! Lucka se mi nejvíc líbí ve zlaté sukni na podpatcích, v květovaném sáčku a podkolenkách na mostě, v bílých krajkových šatech, v jednoduchém modelu s tartanovou šálou a TOP je outfit se sukní a bílým sáčkem u Houses of Parliament. Niky zase boduje v modré košili v přístavu, v puntíkatých šatech s converskami, v srdíčkové košili, v šatech na maturitním plese a za mě úplně nejvíc v černých květovaných šatech. A šaty á la Granko sluší oběma. Ať se vám daří i v příštím roce!

    OdpovědětVymazat