Naše představa o rubrice "Photo diary" je taková, že ji budeme pravidelně doplňovat o fotky z našeho života. Ideálně jednou za týden. Realita je pak ale taková, že buď není co fotit, nebo fotit zapomínáme... Teď se nám pár fotek nashromáždilo a říkaly jsme si, že by byla škoda je nezveřejnit. Tak jdeme na to!




V týdnu jsme měly možnost zúčastnit se akce, kterou pořádala Puma v rámci představení jejich nové kolekce. Více se dozvíte ještě v našem vlogu, ale kolekce je opravdu krásná a funkčí a má i skvělé poselství a tím je zdravé sebevědomí. Ikonami celé kampaně jsou pak silné a úspěšné ženské vzory. Na fotce jsme s Domčou, Terkou a Nikčou.


Na otočku jsme se podívaly do Brna, kde jsme měly autogramiádu našeho motivačního diáře na rok 2017! Máme neuvěřitelnou radost z toho, jak se vám líbí a už se nemůžeme dočkat, až bude leden a budeme ho moct začít používat. Máme před sebou ještě dvě autogramiády a to na Slovensku! V pátek 25. 11. se uvidíme v Košicích a v sobotu 26. 11. v Bratislavě.


Vyzkoušely jsme si také, jaké to je prezentovat pro přibližně 1300 lidí a to na Ostravské Pecha Kuche. Výsledek = stresující, ale zároveň úplně skvělé!


Na náš e-shop jsme uvedly pár nových produktů. Černé plátěné tašky, baťůžky, sešity a také placky, které na najdete na fotkách níže. E-shop je něco, co nás momentálně opravdu baví a už teď plánujeme spoustu dalších věcí. Budeme rády, když nám dáte do komentářů vědět, co se vám z naší kolekce líbí nejvíc, popřípadě co vám na eshopu chybí. Vaše zpětná vazba je pro nás opravdu důležitá :)).



Kačí z blogu Smooth Cooking vydala krásnou kuchařku "České smoothie" plnou smoothies a dokonce oslovila naší mamku, aby její knížku pokřtila. Takže jsme na křtu nemohly chybět. Celá akce se moc povedla a křtilo se jak jinak než Kačky oblíbeným smoothiečkem.


Minulý víkend proběhl také další Bloges Market, kterého jsme byly opět součástí. Měly jsme radost z toho, že vás přišlo tolik a hlavně že se vám naše kousky, které jsme s sebou měly, opravdu líbily. Udaly jsme tak téměř vše a co se neudalo, to jsme věnovaly Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové - dětem do dětského domova.

21 komentářů

  1. Ahoj holky chtěla bych se zeptat jakým objektivem fotíte a kde upravujete fotky?

    lifewithnell.blospot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. WOW:) Exciting let me know, if you'd love to coop' with me!:)

    Yours,
    NIKA

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek!

    theheartissue.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ty fotky jsou úchvatný! Hlavně ta, kde jste na střeše, vypadá to fakt hodně dobře :) Ale i ostatní fotky jsou parádní, je super, jak máte pozitivně naladěný život a děláte to, co vás baví, je to strašně inspirující :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Pekné fotky, rozhodne máte za sebou skvelé akcie :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, skvely fotky, vypada to, ze jste meli posledni dobou dost nabitej plan, kazdopadne to urcite vsechno byli super akce a zkusenosti!!! Tyhle clanky miluju strasne moc i u jinejch blogerek a jsem moc rada, ze jste s tim taky zacali... ;))
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  7. Takéto posty sú super, nádherné fotky ♥ Vy toho teda stihnete zažiť veľa! A prezentovať pred 1300 ľuďmi, no mne by sa neskutočne triasol hlas a ruky... Veľmi ma bavia takéto články, keďže sú zakaždým iné a úplne také rôznorodé. :)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky! :) Ty Puma věci pravděpodobně potřebuju. :DD
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  9. Z vás dvoch ide tak skvelá energia! Nádherné fotky:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  10. Ta puma kolekce je moc hezká...přijde mi hodně osobitá, například ty boty ♥
    Jinak jste skvělé kolik toho stíháte :) Máte můj obdiv!

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherný fotodiár! Zbožňujem vaše fotky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já tyhle články úplně miluju, takže jsem ráda, že se takový objevil i u vás, určitě podobné přidávejte častěji! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  13. Už jsem to tady někde psala, ale napíšu znovu :) na e-shopu, ale vlastně celkově na českém YouTube mi chybí koupě podobného boxu věcí, jaký vydává Marzia. Pokud by šlo něco podobného udělat i tady u nás, od vás bych takovým boxem rozhodně nepohrdla! ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Vaše fotky mě vždy naplní obrovskou energií :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkný článek. Máte super život holky, i když Vás stál určitě spoustu dřiny.

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný článek :) a co se mi z vašeho eshopu líbí nejvíce? Bílé tričko, právě jsem si ho objednala! :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  17. Photo diary je opravdu moc pěkný koncept, takže samozřejmě super článek :)

    https://tripsandweekendactivities.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  18. Doufám, že se vám u nás v Brně líbilo ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Super! To prezentovanie musel byť skvelý zážitok :)

    OdpovědětVymazat