Jsme šťastné, že i letos se řadíme mezi ambasadorsky Avon Pochodu. Krásné růžové akce, kdy se sejdou tisíce žen i mužů a společně projdou Prahou na ostrov Štvanice, kde si užijí festival! Všechno na podporu prevence a léčby rakoviny prsu. Letos se na vás těšíme 10. června, startuje se ve 12 hodin ze Staroměstského náměstí a trasa je dlouhá jen 3,7 km, takže nemusíte mít obavu, že byste to nezvládli. Každoroční radostí jsou trička, která jsou jedinou vstupenkou na pochod a jednoduchou možností, jak finančně přispět právě na iniciativu AVON proti rakovině prsu.

Ty letošní má na svědomí talentovaný český návrhář Lukáš Macháček, a my jsme z nich nadšené. Jsou originální, variabilní, a navíc zadní šev je typickým Lukášovým prvkem, který dělá z trička designový kousek. My si pro vás připravily tři outfity, ve kterých vám ukážeme, jak se například dají nosit!




K dámskému tričku najdete přibalenou růžovou stužku. Je dostatečně dlouhá na to, abyste si ji mohli přizpůsobit přesně podle vašich představ - do vlasů, uvázat na kabelku, nebo vymyslet novou úpravu trička. To má po obou stranách malé dírky, kterými můžete stuhu provléct, a pomocí toho tričko například vzadu stáhnout, nebo vepředu zabázat jako pásek třeba tak, jako to mám já v tomto outfitu. Jsem zvědavá na vaši kreativitu!


Na dámském tričku mě baví, jak je dlouhé - můžete ho nosit jako šaty! Na moje dlouhé tělo jsou to sice šaty varianty mini, na což už poslední dobou nejsem moc zvyklá, ale bavilo mě to i tak. Dalším skvělým prvkem jsou kapsy, protože ty podle mě dělají z každého kousku oblečení o úroveň lepší a zábavnější. Přes šato-tričko jsem vzala ještě delší džínovou košili, a hlavně jsem obula pohodlné botky. Na pochod rozhodně v tom největším pohodlí!


Mým absolutním favoritem je ale pánské tričko. Kombinuje všechno, co mám na tričkách nejradši - volný střih, příjemný materiál (i když se mi bohužel docela mačká), krásnou šedou barvu, která se hodí ke všemu. Já tedy letos asi vyrazím v pánské variantě. Tady jsem tričko skombinovala s jemně růžovými botkami, abych aspoň trochu růžové zachovala, a bílými kalhotami.


Lukášovi se povedlo udělat tak skvělé i dětské tričko, že ho na focení ambasadorů dokonce několik ambasadorek obléklo. Variant je tedy letos rozhodně spoustu! Seznam míst, kde se dá tričko koupit najdete na webu spolu se všemi důležitými informacemi o Avon Pochodu.

Tou ze všech nejdůležitější ale je, že 10. 6. se uvidíme na trase! Těšíme se na vás.
Uvidíme se?

9 komentářů

  1. Se mnou se urcite uvidite moc se tam tesim a taky si budu brat penske tricko
    Tak zatim ahooj muj blog TYNA STYL

    OdpovědětVymazat
  2. Vazne skvely zpusoby, jak to tricko nakombinovat! Moc ti to slusi a v kombinaci se zbytkem outfitu to vypada skvele. Ja bohuzel nejdu na avon pochod nejdu, ale urcite si to uzijete. ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Kdybych byla z Prahy určitě dorazím, jenže to mám trochu z ruky😞 každopádně by mělo být více podobných akcí, které by daly lidem do povědomí problematiku nejen rakoviny prsu, ale i např. tlustého střeva a ostatních rakovin. Jinak outfity si vymyslela moc pěkně, jako vždy ti to sluší☺️
    http://fashionblogbyannie.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  4. Bydlím daleko od Prahy, takže se pochodu nezúčastním. V budoucnu bych to ale chtěla napravit :)

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tieto pochody sú krásny nápad, keby som bola niekde poblíž Prahy, tak sa určite zúčastním :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit, moc slusi :)

    http://www.catwalk-avenue.com/2017/05/the-blue-dress-cherry-blossom/

    OdpovědětVymazat
  7. Potkávám vás v metru na těch reklamách <3

    OdpovědětVymazat