top - C&A, džíny - Levi's, svetr - Lindex, batoh - Century21, boty - Converse

Tenhle svetr byl předevčírem láskou i nenávistí zároveň. Krásně hřál když začalo šíleně foukat, a zároveň nepřekážel, když vysvitlo sluníčko. To je ta část o té lásce. Nenávist přišla, když se mi začal zatrhávat do všech zipů na batůžku, na pásku, kdekoliv. Ty jeho veliký hrubý oka na to prostě nebyly stavěný. Trhalo mi to nejen nitky, ale i srdce a proklínala jsem ne svetr, ale každej kovovej předmět, kterej na něj nastražil ty zamotávací pasti. Je nějaká možnost se tomuhle vyvarovat? Asi ho nosit jen společně s hladkými doplňky. Taková ztráta by mě totiž šíleně mrzela!

Vzala jsem si ho společně s tímhle žlutým topem se spadlými rameny, který se tak krásně nosí, a jeho barva mě fakt baví. K tomu tyhle nové skinny 501 a nejpohodlnější conversky. V poslední době je pro mě pohodlí na prvním místě a docela se v tom vyžívám. Klidně bych v tom vyrazila na výlet, dlouhou procházku nebo projížďku na kole. Co na to říkáte?

20 komentářů

  1. Niky moc ti to sluší, mamča tě nádherně vyfotila a ten svetr je skvělej, byla by škoda ho nenosit, tak snad to bude s hladkými doplňky v pořádku. :)
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně ti to sekne! Svetr by na mě asi moc nebyl, ale ten batoh je úžasný, přesně takový bych potřebovala :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  3. Super casual and comfy outfit ! tdwof.blogspot.fr

    OdpovědětVymazat
  4. So gorgeous! ♥

    Happy almost Friday!
    xoxo Suzy ( ˘ ³˘)♥
    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! Sveter vyzerá ozaj kráľovsky <3 Mám podobný a presne poznám tvoj problém. Treba si na to dávať pozor, pretože ten môj sa po roku a pol celkom zničil a natiahol... Bola to škoda, lebo to bol môj najobľúbenejší sveter! Ináč ten top je prekrásny. Veľmi sa mi páči jeho farba a tebe naozaj pristane!!! <3 T.O.P
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  6. Here Are Creative Ideas For Choosing Colorful Flower Girl Dressesitalian dresses
    The sight of a cute girl strolling down the aisle will instantly warm the hearts of your wedding guests. girls are easy to shop for because they look adorable in anything. However, you should choose a girl dress that your family will adore. Here are some creative ideas for choosing colorful girl dresseskrisp dresses that any family would cherish.
    View more dresses, please click:www.shillas.co.uk
    For more dresses information, please email at :info@shillas.co.uk 

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit Niky, moc moc ti to slusi!! A ta kombinace je skvela!!! Vsechno krasne ladi a vypada to fakt pohodlne. <3

    OdpovědětVymazat
  8. Ten top je naozaj nádherný, ten by som si dala všade! ♥

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherný svetr, někdy bych si chtěla takový koupit, pokud by někdo věděl, kde se kupují podobné věci tak se mi ozvěte na pracovní mail: aneta@bubblemint.eu

    OdpovědětVymazat
  10. Ten svetrík vyzerá veľmi príjemne a pohodlne :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný outfit a nádherné fotky :) Mamka to dala na jedničku.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. G club Online gambling sites are available to play every day. Can play professionally with full play that anyone choose. Whether at home, at work, can be played selectively. Make a good income. There is more to gambling. Get this good return. Where do you like this great gambler? Come play more easily. Realistic gambling with anyone who chooses. Enjoy this fun. I have to play it all. Give good money Daily Betting Gambling game that anyone choose. Can make a substantial income. There are more easy-to-play betting games.

    Gambling has its own variety of bets. All gamblers can gamble with bets that will enjoy good returns. It's a fun, easy to play professional gambler, do not waste time doing this. Can play all the fun. To play like a fun do not have to spend time. I will be able to play well every day. Gambling is all about making simple bets. Gambling gives you great profits everywhere. There are many easy gambling games. Gclub มือถือ

    OdpovědětVymazat
  13. Wi-Fi problems at home can slow down everyone in the house and be frustrating. If you’re a hands-on person who's usually called on to fix problems with your Wi-Fi network at home, this article can help you troubleshoot them in Windows 10.
    soplo en el corazon
    consulta en internet
    neumococo
    abogado
    With a few tools and some time, you can often find the problem or narrow things to fix your Wi-Fi. Before you get started with these advanced steps, make sure you’ve checked the basic things first if you’re having Wi-Fi problems.

    OdpovědětVymazat
  14. I'm happy with the article and I like to share it with you. It's very interesting and I feel it is useful. Thanks for the info. I'm happy to read it. I wear very pretty.
    สัตว์

    OdpovědětVymazat