Ahoj všichni a krásnou sobotu! Dneska jsem si pro vás připravila další díl naší naší výzvy, tentokrát jsem jako hlavní kousek ke kombinování zvolila tyhle pruhované, zavinovací šaty. Ze všech outfitů mám vážně radost, protože jsem se v nich cítila úplně skvěle. Jen je sranda, že po pěti dnech už tyhle šaty zase dlouho nechci vidět...


šaty - Vero Moda, kabelka - Rebecca Minkoff (podobná), mokasíny - Aldo (podobné), hodinky - Fitbit

První outfit jsem si nakonec dokonce vzala na státnice. Byla jsem ráda, že jsem si objednala takové šaty, které se hodí jak na každodenní událost, tak i na něco více společenského, jako jsou právě státnice.

Protože mají celkem velký výstřih, vzala jsem si pod ně akorát černé tílko a doplnila je o černé mokasíny, protože na zkoušky nerada chodím v podpatcích. Mám pocit, že některé holky chodí na zkoušky načančané jako na ples, ale já se radši cítím pohodlně, abych mohla myslet jen na danou otázku a né na svůj outfit a to, abych se nepřizabila...


šaty - Vero Modakabelka - Ted Baker (podobná), mikina - ONLY, tenisky - Puma (podobné)

Druhý den jsem se chtěla cítit hlavně pohodlně, takže jsem si přes šaty vzala jenom tuhle příjemnou tmavě modrou mikču a růžové tenisky, které jsou teď také jedny z mých nejoblíbenějších! A velkou kabelku, ve které pak tahám asi půlku domácnosti.


šaty - Vero Moda, kraťasy - ONLY, slip-ony - Vans, batoh - A Cup of Stylehodinky - Fitbit

Důvod, proč jsem si zvolila zavinovací šaty byl ten, že jsem chtěla zkusit, jak budou vypadat jako kimono. Kimona jsou totiž letos opravdovým trendem, jsou všude a já jsem si je oblíbila, protože dokáží ozvláštnit jakýkoli jednoduchý outfit. A myslím, že nakonec to vůbec nevypadá špatně.

K tomu jsem si vzala tyhle výrazné červené kraťasy, které jsou asi ty nejpohodlnější kraťasy, které mám (jen je škoda, že jsou z celkem mačkavého materiálu), slip-ony a náš letní batůžek.


šaty - Vero Moda, bunda - Levis (podobná), řetízek - PIECES, kabelka - C&A (podobná), hodinky - Fitbit

Ve čtvrtek už jsem chvilku přemýšlela nad tím, jakou další kombinaci bych vymyslela, ale pak mi padla do oka tahle zkrácená džínová bunda a bylo jasno. K tomu jen jemný zlatý řetízek a malá kabelka s květinovým vzorem.


sukně - Vero Moda, tričko - Stanley and Stella, náramek - PIECES, slip-ony - Vagabondhodinky - Fitbit

V pátek jsem se rozhodla zase experimentovat a šaty tentokrát využít jako sukni. Nebyla jsem si moc jistá, jestli to bude fungovat a nebudou mi třeba pod sukní vykukovat rukávy, nebo aby tam přebytečná látka z vrchní části šatů nedělala neplechu. Ale nakonec to vypadalo skvěle a tenhle outfit byl jedním z nejpohodlnějších z celého týdne.

Který z outfitů se vám líbil nejvíc? A také se snažíte ze svých kousků "vytřískat" co nejvíc a vymýšlet různé kombinace?

13 komentářů

  1. Všechny outfity jsou moc hezké! Nejvíce se mi líbí asi ten úterní a čtvrteční ;)

    OdpovědětVymazat
  2. takýto typ článkov milujem! :) outfity sú super a veľmi sa mi páčia aj koláže ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage
    VEĽKÁ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné outfity! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji ke státnicím! :)
    Mě se nejvíce líbí středeční outfit, použití zavinovacích šatů jako kimona je fakt dobrý nápad a výsledný outfit je prostě top ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Pondeli a ctrvtek jsou mi favoriti, ale vsechny outfity jsou fakt super!
    Ten napad mi prijde skvelej Luci. Moc si s tim dala zalezet. :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké outfity, obzvlášť využití šatů jako kardigan, ale moc nechápu tu negativní poznámku o tom, jak "některé holky chodí na zkoušku načančané jako na ples". Čekala bych méně odsuzování na blogu (mimo jiné) o módě.

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny outfity Vám moc sluší, ale jeden je přece jen TOP... konkrétně ten páteční. Naší slečně editorce se moc líbí pruhovaná sukně. Děkujeme moc za inspiraci ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Za mně je nejlepší středeční varianta. Ta červená tomu dává super letní feel. :)

    https://cakovamichelle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. We are direct mandate to providers and facilitators of all types of Bank Guarantee (BG), SBLC for Lease and Purchase. We engage in MTN, PPP programs, MT109, MT799, MT760, Loans, Sale and Lease of Financial Instruments. In addition we have a
    track record of 100% deliverance rate with the best workable procedures in the Financial Instruments industry. Our providers are very reliable and ready to transact.

    We have an excellent relationship with top rated banks in both Europe and Asia, Stock brokers and financial institutions all over the world. Within a short and transparent transaction period we can provide the SBLC/BG for your Heavy/Light project funding.

    We look forward to your cooperation as we establish a successful business relationship. Anticipating your inquiry

    Email: tekstructuredfinanceltd@gmail. com
    Skype: tekstructuredfinanceltd

    Regards
    David Thomas
    TEK STRUCTURED FINANCE LTD
    BROKERS ARE WELCOME

    OdpovědětVymazat
  10. Do you need an urgent loan today? Are you thinking of clearing debt or you have intentions of starting a new business? We offer loans at low interest of 3% for personal and business purposes! We also offer easy approval and fast transfer as guaranteed by our insurance company. Interested persons should contact Mr Thomas with Email: Thomasrivera101@outlook.com or Call Phone: +1-(631)-542-4685

    OdpovědětVymazat
  11. Taky už se těším na léto, až bude hezky a budu moct jít ven jen v šatech. Určitě si zase nějaké nové koupím. Sice už jich mám dost, ale nové mi udělají vždy radost. Zatím jsem si koupila jen novou kabelku. Zkusila jsem něco originálního a vybrala jsem si gobelínové kabelky , které jsou opravdu originální

    OdpovědětVymazat
  12. Taky jsem si teď přes online sekáč koupila moc krásné letní šaty, takže jsem moc ráda za tyto povedené tipy. Nevěřila bych kolik slušivých kombinací jde s jedním kusem oblečení vytvořit

    OdpovědětVymazat
  13. Parádně sladěné outfity! A ty šaty se mi taky hrozně líbí. :) Sama mám doma jedny dost podobné, taky od Vero Moda. Nosím je hrozně ráda, hlavně teď když je venku teplo. Už si ani pořádně nepamatuju, kde přesně jsem je kupovala, ale mám pocit, že jsem na ně před časem narazila na Modiu.

    OdpovědětVymazat