Ahoj všichni, dneska mám pro vás už tradičně video o tom, jak se chystám plánovat v novém roce! Každý rok si totiž něco stanovím, a pak to stejně během roku maličko měním, upravuju a přicházím si na nové a nové věci, které mi vyhovují. Tentokrát si myslím, že jsem na to už opravdu přišla, a i když to možná působí složitě, pro mě to funguje skvěle a drží to všechny moje plány hezky pohromadě.

Jako takový základ všeho plánování používám diář. Pro rok 2019 jsem si vybrala ten náš větší, motivační, protože jsem si právě během roku přišla na to, že víc místa je pro mě rozhodně lepší. Ráda si totiž píšu úplně všechno, co mě napadne. Klidně i menší úkoly, protože pak mám radost z toho, že si je můžu odškrtnout jako splněné a je to pro mě určitá forma motivace. Navíc s více menšími dílčími úkoly se mi chce začít spíš, než s jedním velkým, který vím, že bude na dlouho.

Zároveň mám většinou pořád u sebe i sešit, do kterého si píšu všechny další nápady, které se mi nevejdou do diáře - scénáře k videím, voiceovery, nápady na články, videa a tak...

Na pracovním stole mám vytištěný náš měsíční plánovač, který najdete zdarma ke stažení na našem e-shopu společně s habit trackerem a rozvrhy hodin. Do toho už si píšu jen ty nejdůležitější události měsíce, jako takový přehled toho, co mám v plánu.

A protože mi bylo líto, že už bych tolik nevyužila naše to do listy a týdenní plánovač, samozřejmě jsem si pro ně našla taky funkci :D. Do to do listu si většinou píšu jen rychlé poznámky s sebou, jako třeba co potřebuju nakoupit a do týdenního plánovače jsme si s Kubou začali plánovat náš jídelníček, protože jedno z mých novoročních předsevzetí je se nejenom lépe stravovat, ale taky mnohem víc vařit doma, pořádná jídla. A to mi zatím bez přípravy úplně nevycházelo.

No a poslední plánovač je můj kalendář v mobilu, který si synchronizujeme s Nikčou, což nám hodně pomáhá při plánování schůzek a akcí. Hned totiž vidíme, jestli na daný den a čas ta druhá nemá něco jiného. To využíváme úplně klasický apple kalendář synchronizovaný přes google.

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jak to máte s plánováním vy?! Jestli vás to taky baví, nebo spíš neplánujete vůbec.

A jestli ještě nemáte diář na rok 2019 a ten náš by vás zaujal, tak s kódem "NovyRoksACOS" získáte 10% slevu na úplně všechny produkty na našem e-shopu. Tak toho můžete využít :)).

4 komentáře

  1. Ahoj, Lucko, já mám od vás veškeré papírnictví a tenhle rok jsem se rozhodla, že budu používat motivační diář 2019 a moc mi vyhovuje. To do list používám hlavně na něco konkrétního např.: nákup, co si vzít někam...... a týdenní plánovač na věci co se mi opakují a nemá smysl je psát do diáře a vyťištěný plánovače na obecné věci co mě čeká a kdykoliv se na něj můžu podívat aniž bych musela otevírat diář. A deník mám na svoje myšlenky. A chtěla bych se tě zeptat jestli používáš tužky k diáři?

    Děkuji za odpověď. :)
    Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  2. Já takovýto blázen do plánování nejsem, diář nemám, věčně si do něj totiž zapomínám cokoliv psát, takže jsem si ho tento rok už nepořídila. Využívám ale měsíční plánovače, ty jsou super a teď i váš týdenní plánovač a bez toho si to už nedokážu představit! ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. I like your blog post. Keep on writing this type of great stuff. I'll make sure to follow up on your blog in the future.

    OdpovědětVymazat