To ten leden teda pěkně rychle utekl! Skoro bych řekla, že jsem si ani nestihla rozmyslet novoroční předsevzetí a už je únor :D. Ale já si je ještě vymyslím, to se nebojte.

Dáváte si novoroční předsevzetí? A jestli jo, tak jaká jste si dali na rok 2019?


Hned na začátku ledna napadl prašánek, a tak jsem se rozhodla, že po dloooouhé době zkusím zase běžky a vyrazila jsem s taťkou a dědou na 25 km okruh u Bedřichova. A bylo to úplně skvělý! 
Nádherný výhledy, krásně upravené, ale ne moc náročné trasy, a když přišel kopeček, vůbec se nám to nerozjelo, čehož jsem se bála úplně nejvíc. Takže za mě paráda a doufám, že ještě někdy vyrazíme.


Leden byl taky hodně o dozařizování bytu a já doufám, že už vás s tim moc neotravuju, jak se to táhne dlouho :D. Celý měsíc jsme čekali na dodání kuchyňské desky, takže v mezičase jsme alespoň nechali udělat světla, začali se zařizováním pracovny a ložnice a promysleli si obývák a koupelnu.


Návštěva IKEY tak proběhla hned několikrát a ještě pořád máme pár věcí, pro které tam budeme muset zajet. Příště už to ale budou jen závěsy, skříňky do koupelny a nějaké nádobí. Na vybírání doplňků, svíčíček a všech dalších serepetiček už jsem domluvená s mamkou. Takže toho Kubu ušetřím :D.


Teď už je v bytě vše, co potřebujeme (jo, až na internet, ale ten snad bude zítra...), takže máme v plánu do konce týdne pobalit věci a o víkendu se přestěhovat! Hurá! 

Asi vám ani nemusím říkat, jak se těšíme :)).


S Kubou jsme se domluvili, že musíme trávit trochu víc času i "mimo domov" a čas od času si udělat i nějaké hezké "randíčko".


S kamarády jsme taky se přihlásili do tanečních pro dospělé. Když mi to Verča navrhla, hned mě to nadchlo, ale nečekala jsem, že by mi to prošlo u Kuby. Měl ale asi zrovna nějakou slabší chvilku, nebo jsem působila až moc nadšeně, že celkem rychle souhlasil :D.

Sice kluci každej týden trochu remcaj, ale jde jim to dobře a navíc mají po skončení slíbené pivo, tak je to prý hned snesitelnější!

Chodili jste do tanečních na střední škole? Nebo do tanečních pro dospělé? A jak se na to tvářil váš partner? 


Víkendy jsme hned dvakrát trávili v horách, na chatě právě u Verči s Adamem. No a to je vždycky ten nejlepší odpočinek. Člověk úplně vypne, prochází se přírodou, dokonce jsme si i koupili lopaty a trochu si vzpomněli na dětství a po večerech jsme hráli deskové hry!


Stala jsem se závislou na podcastech a sepsala jsem pro vás článek o mých oblíbených!


Konečně jsme začaly trochu pravidelně chodit na jógu!


Nikča strávila půlku ledna na Srí Lance, kde si to opravdu moc užila. Celý svůj výlet i se všemi tipy a nádhernými záběry vám shrnula ve článku.


S Pierem se rozhodli cestovat co nejvíc nalehko a sbalili si jen do malých batůžků. Protože Nikču celá tahle zkušenost fakt bavila a vás zajímala, natočila na tohle téma i video.


S Kubou jsme se podruhé podívali do Dubaje, ale o tom vám povím zase příště, v samostatném článku.


Zúčastnily jsme se focení fotek pro letošní Avon pochod. I letos budeme ambasadorkami projektu a i letos jsme si už stihly zamilovat nová trička! Niky má na sobě dětské a já dámské. V prodeji budou na jaře a jsou vstupenkou na pochod a možností, jak přispět na prevenci rakoviny prsu.


Protože už jsme byly opět kompletní, hned jsme se vrhly na plánování novinek na rok 2019! Články, videa, produkty, diáře a další projekty. Nápadů máme spoustu, tak už se můžete začít těšit.


Jaký byl váš start do nového roku? A co máte v plánu na únor?

8 komentářů

  1. Hezké fotky :) na horách muselo být krásně. Já jsem si v létě zařizovala jen pokoj a v Ikea jsem byla několikrát, natož pak, když někdo zařizuje byt :D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásný článek a už se moc těším na všechny novinky co vymyslíte. Jste skvělé. Moc Vás zdravím a mějte se krásně.

    OdpovědětVymazat
  3. Já chodila do tanečních už na střední, ale bohužel bych toho teď moc dohromady už nedala. Taneční pro dospělé by mi rozhodně prospělo! :)
    Můj leden byl ve znamení zkoušek, které jsem ale všechny úspěšně udělala, takže nakonec nebyl až tak zlý :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto typy článků mám moc ráda a vždy se na ně u vás těším. :) Užily jste si teda začátek nového roku naplno koukám a moc vám to vše přeji. Budu se těšit na další článek a video. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  5. To zariaďovanie bytu by ma mega bavilo! :D A fotky zo Srí Lanky sú perfektné. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezký článek a skvělý fotky!!!!

    Niki Str. ♥ ♡ ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    Super shrnutí. Vždycky si takovéhle články rád přečtu, dodávají inspiraci co zkusit a hlavně mi vždycky připomenou kolik se toho dá stíhat. A tentokrát mě i pobavili, že jsem začal v lednu také chodit do tanečních. Jen s tím cestováním mám teda co dohánět. 😉

    OdpovědětVymazat