Máme tady zase sobotu a s ní i nové video. Jak už Niky psala minule, po delší době jsme se pustily do stylingového videa a moc nás to bavilo. Celkově máme výzvu "jeden kousek na pět způsobů" rády, protože můžeme ukázat hned několik variant, jak vybraný kousek v outfitech nakombinovat.

Já jsem si vybrala tuhle pánskou kostičkovanou košili z C&A a víceméně ihned jsem se do ní zamilovala. Byla i docela náhoda, že jsme si nakonec s Niky obě vybraly košile a ještě k tomu obě žluté.

 košile a kabelka - C&A, sukně - Reserved, boty - Vagabond

Pondělní outfit byl trochu ovlivněný tím, že jsem šla večer do tanečních a potřebovala jsem něco, co můžu jednoduše přetransformovat z běžného každodenního outfitu na večerní, společenštější. Vzala jsem si proto tuhle sukni, pod košili jednoduché černé tílko a lodičky s sebou do tašky.

 košile, batoh, tričko a řetízek - C&A, džíny - Levi's, slipony - ecco

Druhý outfit byl ze všech ten nejpohodlnější. Modré džíny, černé tričko, rozepnutá košile a slipony... Myslím, že kdyby mi to nebylo blbý, tak takhle chodím oblékaná celé léto!

 košile, sukně a batoh - C&A, tílko - Reserved, tenisky - Puma

Musím přiznat, že ve středu jsem při oblékání vytahala snad celou skříň, protože mi všechno přišlo tak nějak obyčejný. Zjistila jsem, že košile vypadá nejlíp buď zapnutá a zastrčená, nebo rozepnutá... no a měla jsem pocit, že nic moc originálního už nevymyslím. Nakonec jsem se rozhodla pro kombinaci s koženkovou sukní a pruhovaným tílkem a cítila se celý den skvěle! Už dávno jsem si uvědomila, že v oblékání nejde o to být za každou cenu originální, ale především o to, jak se člověk v daném outfitu cítí...

 košile a culottes - C&A, svetr - Mohito, slipony - ecco, kabelka - Rebecca Minkoff

Moje nejoblíbenější barva? Rozhodně černá! A nejpohodlnější střih kalhot na léto? Rozhodně cullotes. Pořídila jsem si je hned v několika barvách, takže stejně jako tuhle košili je na mně ještě několikrát uvidíte!

 košile - C&A, mikina - Yves Rocher, džíny - Levi's, tenisky - Puma

No a poslední, páteční outfit, jsem jak vidíte taky trochu přizpůsobila situaci. Vyrazily jsme totiž s Yves Rocher a jejich iniciativou I love my planet sázet stromy. Byl to skvělý zážitek a musím říct že jsem opravdu moc vděčná za to, že můžeme s Yves Rocher spolupracovat!


Určitě mi dejte v komentářích vědět, který z outfitů vás zaujal nejvíc, a taky jak byste tuhle košili nastylovali vy!

9 komentářů

  1. Kombinacia cislo 3 je nic moc. Nakoniec i ty posobis, ze sa v tom necitis uplne sebaisto, no tie dalsie su super. Je to premyslene, ma to koncepciu, je to pekne. Este som cakala ci das aj kombinaciu s rolakom - ala 90te roky, no nedala si. Skoda. Inak vsak schvalim. Asi aj ja sama si kupim podobnu koselu.

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa najviac páči práve prvá kombinácia! Krása! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě jednička! Ale všechny outfity jsou fakt skvělé Luci :)

    OdpovědětVymazat
  4. milujem kockované košele :) takže skvelé video :P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé video... naše kolegyně z marketingu je totální blázen do flanelek a nejvíce se jí líbil třetí outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji moc za skvělé tipy, zrovna nedávno jsem si díky slevovému kuponu z https://slevovykupon.net/c/obleceni-obuv-a-doplnky/ koupila krásnou koustkovanou košili za úžasnou cenu, takže je skvělé, že mám inspiraci k tomu, jak ji použít ke svému outfitu.

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny outfity jsou skvělé a za mě určitě 3

    OdpovědětVymazat
  8. Košile jsou nejlepší a když jsou na ní kostky, tak je to o to lepší. V létě nosím buďto šaty a nebo právě košile. Nic jinýho se v těch vedrech ani nosit nedá. Na letošní léto jsem si udělala radost a koupila jsem si další košili .

    OdpovědětVymazat
  9. Díky za skvělé tipy, před nedávnem jsem si koupila několik kostkovaných košil v second handu, a přemýšlela jsem jak je originálně nosit. Myslím, že jste to dokonale vymysleli za mě. :)

    OdpovědětVymazat