Krásnou sobotu! Dneska jsem si pro vás připravila video, které vám slibuji už asi dva, nebo tři měsíce. Nebo možná ještě dýl, když bych to počítala od září, kdy jsme se "zařizováním" bytu začali... Ale teď už máme konečně skoro všechno hotové, tak jsem se rozhodla, že nebudu dál čekat a bytem vás provedu.

Pokud by vás zajímal celý proces zařizování a stěhování, přidala jsem všechna videa do jednoho souhrnného článku na blogu, nebo se můžete podívat do kategorie stěhování, kde najdete i veškerou naší inspiraci a detailní článek o naší hotové kuchyni.

Doufám, že jsem v dnešním videu ukázala vše, co by vás tak mohlo zajímat. A pokud ne a ještě by vás k našemu bytu něco napadlo, klidně se ptejte v komentářích!

10 komentářů

  1. Miluju tu jednoduchost a minimalismus, je to krásné! :)
    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  2. Zariadili ste si to krásne, veľmi sa mi to páči!
    https://inainbratislava.wixsite.com/mysite

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. عزل الصّوت في الأبواب و الشبابيك عند التفكير بعزل الصّوت المار من الباب نفكر بنوعية الباب الذي سيتم تركيبه هو من المصنوع من الخشب المضغوط ، و هناك أبواب مقاومة للصوت و هي التي تكون محشوة بالفلين أو البولسترين أو محشوة بالصوف الصخري ، أما الشبابيك يتم عزل الصّوت القادم منه عن طريق سد الفتحات حول إطار الشباك بإستخدام مادة لاصقة ، و تكون سماكة لوح الزجاج المركب لوح زجاج سميك لأن سماكة الزجاج تمنع الصّوت من الإنتقال.

    شركة عزل خزانات
    شركة عزل خزانات بتبوك
    شركة عزل خزانات بحائل

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, byt se vám povedlo zařídit opravu moc krásně a určitě se v budu budoucnu inspirovat ! S přítelem jsme totiž před nedávnem podali žádost o hypotéku, takže je dost možné, že se za čas taky budeme stěhovat.

    OdpovědětVymazat
  6. S přítelem jsme si před nedávnem našli nový pronájem bytu, a tak se za chviličku také budeme stěhovat do nového. Musím říct, že jste si bylení zařídili naprosto úžasně, takže se u vás určitě budeme v budoucnu inspirovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, zrovna jsme si s přítelem koupili malou garsonku a než se do ní nastěhujeme ji plánujeme taky zrekonstruoval. Můžu se zeptat od koho jste si nechali udělat návrhy interiéru? Váš byt totiž vypadá opravdu velmi pěkně a musím říct, že takhle nějak bych si bydlení také dokázala představit.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, zaujal ma stojan na kvet vedla TV, o ktorom hovoris, ze je z IKEA. Zial v IKEA som ho nenasla. Mozes mi napisat prosim ta, ake ma stojan katalogove cislo, resp. je naozaj z IKEA? Dakujem vopred za radu.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, máte moc krásný byt! Jsem z toho uspořádání hrozně nadšená!! :-) Mohla bych se zeptat, jak velký je? (m)
    Moc děkuji a mějte se fajn! :-)
    Andrea

    OdpovědětVymazat