V novém podcastu vás s Niky provedeme vznikem A Cup of Style. Vyprávíme o tom, jak to vlastně všechno začalo a jakými etapami jsme si za těch patnáct let prošly. Bylo pro nás vlastně docela zajímavý přemýšlet nad tím takhle zpětně, protože často náš příběh někomu ve zkratce vyprávíme, ale už nevzpomínáme na ty malé kroky, úspěchy a hlavně taky neúspěchy po cestě.

Takovou hlavní myšlenkou, kterou chceme dnešní epizodou předat je to, že když člověk chce, tak dokáže úplně cokoli. Jen pro to musí něco udělat. Nebo spíš dělat. Dlouhodobě!

Pokud se chcete pobavit, určitě se nezapomeňte proklikat archivem na blogu (najdete ho po straně ve sloupku, hned pod záložkou instagramu). Já jsem si původně myslela, že bych tady nějaké ty perly shrnula, ale ono toho je tolik, že ani nevím, co vybrat! A na YouTube toho kdyžtak taky najdete dost.

Tady je pro ukázku třeba naše první blogová šablona...

A máme tu někoho, kdo si pamatuje i další loga?

Pokud bych měla vypíchnout jeden jediný článek, tak je to ten, kdy oznamujeme, že budeme blogovat spolu. Protože stručněji už to říct snad ani nešlo!

"Občas je potřeba věci trošku okořenit a proto jsme se s Luckou rozhodly dát věci do pohybu. Když už i tak v podstatě sdílíme šatník, proč nesdílet i blog? Doufám, že nám to bude společně klapat a třeba časem přibereme i zbylé členy rodiny (neboj, babi, to byl vtip!)."


Navíc jsem si celou dobu myslela, že trvalo rok, než jsem Niky překecala, ať blogujeme spolu, a ono to bylo skoro dva roky.


Podcast si můžete poslechnout taky na: SpotifyApple PodcastyGoogle PodcastyBuzzsprout

Mimochodem, obě tyhle fotky (Nikči na začátku i moje) jsou z roku 2011. Přijde mi, že vypadáme pořád stejně...

Budeme moc rády, když nám dáte vědět, jak se vám podcast líbil a třeba i jestli máte radši takovéhle delší, upovídané epizody, nebo kratší, víc informativní. A jaké další podcasty třeba rádi posloucháte vy?

13 komentářů

  1. Holky, ač jsem ve věku takřka vašich rodičů, moc vám fandím. Mám děti ve věku, kdy teprve vstupují do světa sociálních sítí, a jako rodič mám přirozeně obavy, zda se dokáží v "internetové džungli" ochránit. Trošku jste na to narazily v dnešním podcastu (oplzlé komentáře u vánočního videa), ale jinak jsem na téma bezpečnosti na internetu nebo zkušeností s útoky či obtěžováním na internetu u vás nikdy nenarazila. Nevím, zda jste se setkaly s informacemi o připravovaném dokumentu V.Klusáka V síti - mě to poměrně šokovalo a moc by mě zajímala vaše zkušenost případně i jak se v době vašeho dospívání k tomuto tématu stavěli vaši rodiče. Kdyby to někdy bylo tématem podcastu, ráda si ho poslechnu. držím vám palce!

    OdpovědětVymazat
  2. boží vlog! tyhle upovídaný proste miluju!<3

    OdpovědětVymazat
  3. Máte obe veľmi príjemný hlas a ste veľmi sympatické.A chcem sa spýtať vy budete v tej novej kancelárii aj natáčať videá na youtube?

    OdpovědětVymazat
  4. Mně přijde neuvěřitelné, že je možnost, že jsem se s vámi potkávala na Alik.cz, protože jsem tam od nějakých 9 let taky chodila propagovat svůj blog, který byl tehdy plný gifů a právě různých colorek :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo loga si pamatuju všechny :D V době, kdy Lucka ještě blogovala tady sama, tak jsem vás sledovala každou na svým blogu a měla jsem pak radost, když jste se spojily :) Všechno na co vzpomínáte si pamatuju, třeba to Španělsko. Tenkrát jsem strašně obdivovala, jak vám to v tom vedru sluší :D Je zajímavý nahlídnout na druhou stranu. Pamatuju si, jak jsem vám kdysi psala o radu, když jsem sama začínala s blogem a byla jsem fakt nadšená, když jste mi odepsaly. Vzpomínám si na jeden outfit, kde jste k džínovým šatům měli Conversky a ta smršť v komentářích, že tenisky k šatům rozhodně ne. A dneska? :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj holky, super podcast :) Já vás sleduji celkem nově a je moc zajímavý slyšet, jak tohle všechno vlastně začalo. Jsem zhruba vašeho veku a úplně jste mi tím připomněly moje dětství, kdy jsem taky měla účet na Alikovi a fanblog o Piratech z Karibiku. Taky jsem hlavně kopírovala fotky ze zahranicnich článků a účastnila se těch blogových soutěží, ale je pravda, že ta komunita kolem toho byla skvělá a trávila jsem tím fakt hodne času.

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímalo by mě jak tyto začátky vnímali vaší rodiče. Co si je třeba pozvat jako hosty?😊

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj holky,

    chtěla jsem vám říct, že podcast byl super. Sleduji vás už od začátků, kdy jste měly blog a sdílely outfity, měly jste příspěvky v češtině a angličtině. Moc jsem vás obdivovala, říkala jsem si, že je neuvěřitelné, že máte i soutěže a různé spolupráce, jak jste to dokázaly :D Přišlo mi to nejvíc cool blog z celé České republiky :) Btw na blendy si pamatuji, já měla blog na blog.cz, byla to skvělá doba :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj holky, já si pamatuju všechny loga i si pamatuju, jak Lucka oznamovala, že se Nicole přidává a teda, přijdu si teď děsně stará, haha :D
    V té době jsem taky blogovala a vy jste byly ten vzor, že jsem jednou chtěla být jako vy. Jednou jsem se účastnila vaší fashion challenge a vyhrála jsem svoje první Levi's jeans. Kdybyste věděly, jak jsem to strašně prožívala a prostě nechápala, že jsem u vás, u těch holek z A cup of style něco vyhrála! :))
    Já se rozhodla vydat se na jinou dráhu, než blogerskou, ale jsem strašně ráda, že Vás to pořád drží, moc Vás fandím, čtu, sleduju a poslouchám každý článek, post na insta, stories, video, podcast a strašně si vážím toho, že i v dnešní době to děláte všechno poctivě a přeju vám, ať si to tak i nadále udržíte. Vím, že v této době to je obzvlášť obtížné.
    T.

    OdpovědětVymazat
  10. Luci, jestli tě to trošku uklidní, já o nějaké Snadře Leopardové slyšela ve vašem podcastu poprvé a vůbec netuším, co koho jde :D Jinak musím říct, že je vaše cesta moc inspirativní, nic není zadarmo a určitě vás toho ještě hodně čeká :) Byla jsem jednou z modelek ve vašem fashion challenge projektu a bylo to už v té době na opravdu super úrovni :)
    Já v té době jako vy taky blogovala, měla jsem blog o the sims :D ale pak jsem postupně přešla na můj nýnější blog, který si furt už 12 let držím, a i když je pro mě důležitější Architektura, je to pořád takový moje hobby a životní deník zároveň :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé povídání, ušly jste opravdu kus cesty a většinou to nebyla žádná ušlapaná cestička. A je dobře, že jste se nakonec "spojily", neboť ve dvou se to opravdu lépe táhne 🙂.

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý podcast. Dnes jsem posloouchala tenhle Váš díl a to byla šílená nostalgie vzpomínat na alik.cz a zjistila jsem, že ještě existuje :-D.
    Moc ráda Vás poslouchám.
    Jsem ráda, že v tom pokračujete.

    OdpovědětVymazat