To to uteklo! Už je to víc než deset let, co jsme si založily blog A Cup of Style. O blogování jsme nevěděly nic a vlastně jsme od toho ani neměly žádná očekávání. Nikdy by nás nenapadlo, že jedno kliknutí na tlačítko založit blog nám takovým způsobem změní život. Naše knížka Deset let se ségrou popisuje celou naší cestu. Od toho prvního kliknutí, přes první radosti, úspěchy a přátelství, až po nečekané situace, problémy a... další problémy. Vyprávíme příběhy, které jsme zatím nikde nevyprávěly a necháme vás nakouknout do zákulisí celého světa influencerů a influencer marketingu. Moc bychom si přály, aby vám knížka vykouzlila úsměv na tváři a motivovala vás k tomu, že si máte vždy jít za svými sny. My totiž věříme, že je možné dosáhnout čehokoli, co si vysníte, když do toho vložíte 100 % své energie.


Knížku jsme vydaly s naším nakladatelstvím Booklab, které už znáte i z našich diářů. Ilustrace k našim příběhům nakreslila Bára z Nikolajky, stejně jako titulku, kterou jsme si hned zamilovaly. Knížka vychází 18. 5., od té doby bude k sehnání v knihkupectvích. Na našem e-shopu ji ale seženete už teďka a můžete tak být jedni z prvních, kdo si náš příběh přečtou. Už se nemůžeme dočkat vašich reakcí.

Jen pro tento víkend jsme si pro vás připravily dopravu zdarma na našem e-shopu. Všechny balíčky posíláme přes Zásilkovnu. Buď si můžete vybrat doručení přímo k vám na adresu a nebo vyzvednutí v jedné z jejich poboček. Těch mají přes 2 600, takže si rozhodně vyberete tu, která je zrovna vám nejblíž. My už si své balíčky necháváme posílat jen přes Zásilkovnu a můžeme doporučit jejich šikovnou aplikaci, ve které můžete jednoduše poslat balíček i vy sami.


Jak se vám knížka líbí?
Pořídit si ji můžete TADY.

5 komentářů

  1. Pane jo, gratuluju, to je skutečně úspěch! Věřím, že se bude hezky prodávat a lidem se bude líbit stejně jako váš blog. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
  2. Knížku si jdu objednat a už se těším, až si ji přečtu! :) Nějakých let vás už sleduji, tak schválně, jestli si ty momenty budu vybavovat při čtení! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Už ji mám doma a vypadá naprosto úžasně! :) Moc se těším, až si ji přečtu.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je úžasné! Knížku už mám nějaký ten pátek, ale teď jsem na odjela na rok do Ameriky na střední, tak jsem si jí vzala s sebou. A musím říct, že nemá chybu. Člověk se z ní dokáže hodně inspirovat a poučit. Gratuluju a děkuju! Jinak jsem si také založila blog, kde právě popisuju můj život v USA jako Exchange student. www.exchangestudent.cz

    OdpovědětVymazat