Vánoce jsou tady! Toto kouzelné období vždycky rády prožíváme co nejvíc s vámi, jsme vděčné za to, že nás během celého roku podporujete a chceme se vám aspoň trochu odvděčit. Už tradičně tedy chystáme Vlogmas, tedy videa každý den na našem YouTube kanále. Naší druhou teď už tradiční aktivitou je adventní kalendář plný soutěží a na ten se právě teď díváte. Jak bude tahle vánoční soutěž fungovat? Každý den si můžete "vyloupnout" jednu soutěž. Budete moct soutěžit vždy jen ten daný den (tak bacha aby vám soutěže neunikly!). Soutěžit se bude o ceny, které nám do soutěže věnovali partneři se kterými spolupracujeme. Tímto jim za ty krásné dárky děkujeme a doufáme, že udělají radost i vám. Na všechny dárky se můžete podívat v našem videu a článku. Můžou vám sloužit i jako inspirace na dárky pro vaše blízké.

Ceny jsme vám sice představily, ale neprozradíme vám, v jakém pořadí se o ně bude soutěžit! Na to už si budete muset počkat a adventní kalendář bedlivě sledovat.

Pravidla jsme vám ještě podrobně popsaly TADY, tak pokud vám něco není jasné, odpověď najdete tam. Teď už se pusťme do soutěžení! 


53 komentářů

  1. Letos se vám design kalendáře opravdu povedl! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc! Máme radost, že se vám líbí :)).

      Vymazat
  2. Souhlasim,vzhled kalendare je letos skvely��

    OdpovědětVymazat
  3. Také se přidávám, design je skvělý... úplně navnadí na vánoční atmosféru ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Jste super holky <3 Měly bychom být všichni rádi za vaši štědrost a už se hrozně těším na vaše denní vlogy. Moc se mi líbí zpracování letošního kalendáře! :) Můj email je adla.krmelin@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tento týdenní kalendář je určitě skvělý nápad. Už jenom proto, že peníze z něj jdou dětem z dětských domovů, které to v životě nemají úplně jednoduché. Líbí se mi jak je jednoduchý, ale přitom krásný. ❤️❤️ adelazizalova23@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Týdenní plánovač se mi opravdu moc líbí. Na rok 2019 jsem si u vás zakoupila Motivační diář a jsem ohromně spokojená. Jsem typ člověka, který si pořád něco plánuje a hlavně to dělám s láskou a tvořivostí. U vás na eshopu jsem koukala na TO DO LIST, ale týdenní plánovač se mi zalíbil o mnoho více už jen kvůli tomu, jak vypadá " Co můžeš udělat v pondělí, neodkládej na pátek!". Na tom něco bude, že :-). Přijde mi to velice originální. Celý Váš projekt se mi velmi líbí, jelikož studuji VOŠ zdravotnickou, sama vím, jak se děti cítí v dětských domovech, jelikož jsme tam měli hodně exkurzí. Je to od vás moc milé, že se snažíte tímto způsobem pomáhat. Tím myslím jak finančně, tak tím, že tímto způsobem se o dětských domovech dozví více lidí a třeba se na nějaké dítko usměje štěstí.
    Email: skopova.bara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojte holky vaše tvorba mě mega baví a proto vás pořád sleduju YouTube na instagram vás už hrozně dlouho a máš plánovač se mi hrozně líbí je zajímavé a hlavně pomáhá, nadále dělejte vaši tvorbu .
    S pozdravem Dorka ♡♡♡

    OdpovědětVymazat
  8. Tento týdenní plánovač je úžasný nápad. Pomůže to spouště lidem v plánování a zároveň i dětem v domově. Za mě úžasný nápad a těsim se az si ho objednám.

    OdpovědětVymazat
  9. Já si myslím, ze je to neskutečný. A jsem nadšená z té pomoci dětem. Pro me je to úžasný, protože já si dny většinou plánuju na cary papíru a konečně to bude nějak vypadat. Nejvíc se mi líbí ta jednoduchost❤
    hrdouskova.natalie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Já nemám slov. Prostě nádherné jednoduché a pomůže to dětem. Co si víc přát. Milují vaši tvorbu❤
    natalie.hrdouskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Váš plánovač má nádherný design, takže nejde promarnit žadný den a nejde nezůstat motivována. Moc se mi líbí, že výtěžek půjde dětem z dětských domovů! ann.ehru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Nela Schneiderová2. prosince 2018 v 13:27

    Moc super věc.Těším se na celé vánoce s vámi.Proč?Protože mám neuvěřitelnou radost s toho že pomáháme dětem z dětských domovů vaš plánovač je úžjasný a moc by se mi hodil ne jenom že je úžjasný ale i super věc pro ty co třeba zapomínají na různé věci.Moc bych chtěla vyhrát aspoň jedno okýnko v adventním kalendáři.
    Email:neliska100@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojte ACOS :) áno snažím sa zmeniť aj v plytvaní plastom a troška šetrnosti voči prírode :) sú to malé kročiky, veľmi dlhá cesta je ešte predo mnou ale budem sa snažiť zo všetkých síl :) Problém je aj v tom, že ešte stále na SR nemáme dostatočne veľa obchodov, ktoré sa venujú zero waste tématike a ľuďom by sa to malo pripomínať čoraz viac, predovšetkým starším ľuďom :) preto som sa rozhodla tento rok kúpiť celej svojej rodine frusacky nech začneme najskôr od nás :)

    miriama.kratkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Můj prvni krok byl začátek recyklace, dále používání tašky kterou hned nemusím vyhodit a nakonec jsem se stala členkou EKOTÝMU na naší škole
    Email eliska.cejchanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj holky,
    téma ekologie mě v poslední době hodně zajímá. Dřív jsem toho byla hodně přesycená skrz sociální sítě ale i v okolí, tak jsem se o to tolik nezajímala.
    Tento semestr jsem ale absolvovala ve škole jeden předmět, který se zabýval ekologií a hodně mi otevřel oči (a se spolužačkama teď organizujeme promítání filmu A plastic ocean, aby se otevřely třeba i oči dalších lidí okolo nás).
    Během toho předmětu jsem si sice ušila své vlastní pytlíčky z kusů záclon, ale vzhledem k mým šicím schopnostem se mi po pár týdnech/měsících používání docela rozpadají 😂. Po Frusacích koukám už docela dlouho, ale jako studentce mi přijdou docela nákladné (vím sice, že je to investice do budoucna a hlavně do naší planety, ale člověk jíst musí 😂).
    No, v každém případě kdyby se stalo nemožné skutečným a vy byste mě vybraly, budu vám neskonale vděčná, a můžu vám zaručit, že by Frusaky nezůstaly ležet ve skříni.
    Díky za to, co děláte, Zuzka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, já zapomněla, tady je můj email: luterovazuzana@gmail.com

      Vymazat
  17. Snažím se nebrat si igelitové sáčky v obchodech . Mnohem radši nosím plátěné tašky. Plátěné tašky nosím všude s sebou jsou mnohem více praktické, jen tak se nestane že by se roztrhla jako igelitový sáček.
    danielka.kovarova11@sezmam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Nepouzivame plastové tašky ale látkové třídíme odpad, nekupujeme pití v plastových lahvích a uzeniny kupujeme do krabiček


    naty.so759@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj holky :) tohle téma je pro mě aktuální a důležité. Taky se snažím snížit spotřebu plastů, nosím si s sebou plátěné tašky, sáčky na svačiny používám opakovaně. Začala jsem razantně šetřit s vodou, taky s toal. papírem, utěrkami, odlič. ubrousky .. U nás doma třídíme odpad už léta a taky se mi povedlo tohle zavést i u nás v práci, na což jsem pyšná :) Jinak mamka nás vždycky vedla k tomu, že jídlo se nevyhazuje a vodu pijeme taky jedině z kohoutku. Jsem moc ráda, že se o tomto tématu začíná víc mluvit a že se do toho zapojujete i vy, jelikož jste vzorem pro spoustu lidí a můžete je svým názorem ovlivnit. Je skvělé, co děláte. Mám vás moc ráda. :) Katka (fusion23@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  20. Such a beautiful design fits the theme of Christmas very well.
    navy blue bridesmaid dresses

    OdpovědětVymazat
  21. Moje nejoblíbenější vůně Vánoc je samozřejmě skořice, svařák, mandarinky a taky jehličí❤️
    Obzvlášť když to provoní celý náš byt!
    Muj mail: ester.gajdo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. vůně skořice, kadidla a jehličí. Pravá vánoční atmosféra :) hanikovaaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Saloos Veselé Vánoce - esenciální oleje, vůně jehličí ...

    OdpovědětVymazat
  24. Podle mě k Vánocům patří vůně pomeranče a skořice, která dokáže navodi tu správnou vánoční atmosféru, miluji když si můžu sednout pod deku s čajem a být obklopena touto vůní.

    vercaryb@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Lucko a Nicole, naposledy jsem rozklikla 3. Den ale 4.,5. Nejdou a to už je 6.den

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj holky!
    Můj vztah k zimním sportům je kupodivu dost pozitivní, protože lyžovat jsem se naučila teprve v prváku na gymplu a nějaký extra dobrý lyžař nejsem, ale baví mě to. A to je hlavní ne? :D A taky chodím ráda bruslit s kamarády vždycky před Vánoci, v tom jsem o něco lepší :)
    nmarusakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Oou ta bunda je krasna. Letos jste se prekonaly a mate v kalendari opravdu nadherne ceny.. Zimni sporty mam moc rada i kdyz mam preji jen radsi keto a teplo. Moc rada ale lyzuju nebo chodin na bezky Je to pro me cas straveny v prirode, mikuju ti susteni snehu pod lyzemi v tichu lesa.
    Nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Strašně ráda lyžuji, i když nejsem nejlepší. Jednou bych se moc ráda naučila na snowboardu a jela mimo ČR
    vchromcakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj holky,
    zítra už druhá adventní neděle :O to je šílené, jak to utíká!
    Momentálně mi v kosmetické taštičce chybí nějaká kvalitní paletka a rozjasňovač. Tohle mi přijde jako skvělá příležitost, protože si momentálně nemůžu žádný "lepší" dovolit.
    můj email: ewik09@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Moje slečna miluje kytičky, její pokoj je vlastně takovej skleník s postelí a oblečením. A mně bse to začíná čím dál tím víc zamlouvat, není to tak nudné a mrtvé jako můj pokoj.. Proto jsem se rozhodl že si taky pár pokojovek pořídím, uz mám dvě malinké! :)
    vojta.krauz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Rostlinek mám v pokoji několik, bez nich už si to nedokážu představit! Kytičky do bytu prostě patří,udělají to tam hezké a člověk se má potom o co starat. :-)
    dolejsi.pav@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Můj vztah není uplně nic moc :D umim se spíše starat o zvířata než o rostliny,usušila sem i kaktus :D Nicméně je mi uplně jasné komu by se knížka líbila,protože do kytek je fanda moje maminka a hlavně její přítel, a protože dárek pro mamku už mám, tak bych tímto obdarovala jejího přítele, určitě by měl radost :) email: barbora.durajova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Zrovna dnes jsem si od přítele k Vánocům vybrala Kříďáka. Ale rozhodně se z čeho vybírat. Pro taťku k Vánocům bych ráda Sí,vole. Pro ségru další díl malýho poseroutky. A pro sebe určitě do sbírky novou kuchařku Břicháče Toma. A jakožto milovník romantik knihu Sama sebou a milovník Harryho světa Bajky barda Beedleho. kabelovakristyna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Rozhodně Harryho Pottera od J.k. Rowlingové. Viděla jsem všechny díly, A teď bych si ráda přečetla knížky. A zároveň jsem si to přála k Vánocům.

    OdpovědětVymazat
  35. Po maturitních knížkách bych si moc ráda našla čas na Deník Anny Frankové.
    rockovadela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj holky už jsem viděla váš vlogmas 12 a chci vám ricř že je úžasný a z dárkama to je u me tak že část je nakoupená a zabalená a část mi chybí dovyrobit. Tak se mějte hezky a užijte si Anglii.

    OdpovědětVymazat
  37. Jeste jsem zapomněla napsat email je monika.volsicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj holky
    Chci se jenom zeptat jak vybíráte výherce vanočního kalendáře protože ať napišu cokoliv nebo to co se po mě žádá tak nikdy ale nikdy nevyhraji a vyhraje to někdo jiný a já nikdy nic nevyhrála. Tak se chci zeptat jak to vybítáte.

    OdpovědětVymazat
  39. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  40. Nejraději trávím čas u kafíčka s rodinkou ♥️����. Dr.vojta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj!
    "Vánoční atmosféru" mi vždy připomene nějaká nemoc, protože jsem zatím nezažila snad ani jediné Vánoce, na které bych byla zdravá... Ale tu opravdovou vánoční atmosféru mi naladí sníh, cukroví a teplé čajíky při sledování pohádek :)

    PS: omlouvám se, že komentář přidávám znovu, ale poprvé jsem zapomněla přidat email.
    smrckova.2a8@gymspk.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Mně atmosféru nejvíce navodí pečení cukroví a vánoční výzdoba domova :)
    vladi-m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj holky, vánoční atmosféru navozuji pečením cukroví, posloucháním vánočních koled a nakupováním dárku pro své blízké. Ale snad nejkrásnější atmosféru prožívám pod vánočním stromečkem, kam se jako celá rodina seběhneme, když zazvoní Ježíšek a pak rozbalujeme vánoční dárky.
    sarka.novakova2003@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Podle mě nejúžasnější anglické slovíčko je cucumber😊 Nejenom, že je to podle mě naprosto roztomilý slovo a miluju jeho výslovnost, ale taky je to moje nejoblíbenější zelenina. Už na základní škole jsem si ho oblíbila a díky němu jsem začala mít ráda angličtinu ještě víc. Když ho slyším tak se vždycky usměju a vzpomenu si na ty krásný roky v lavici s mojí nejlepší kamarádkou a na ty nezapomenutelný a hrozně vtipný hodiny angličtiny❤
    julie.neumanova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj,do vánoční atmosféry mm nejvíce naladi když se večer muzu prijit na vesnici a vude jsou heukh svetelka💕. elaa2003@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. vyléčit se ze zlomeného srdce "Přál bych si, abych našel ty správné slova, abych řekl, jak jsem vděčný tomuto lásce kouzelnice nazvanou Dr. Ibrahim za to, že jsem vrátil mého manžela po tom, co odešel z mých a našich 3 dětí z jiné ženy, po 12 letech manželství můj manžel byl v jednom hádku nebo jiný, dokud mě konečně opustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. děti, ale nemohla jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, mé srdce bylo plné bolesti a bolesti, protože jsem byl opravdu zamilovaný do svého manžela, každý den a noc myslím na něj a vždycky bych si přál, aby se mohl vrátit ke mně, Byl jsem vážně znepokojen a potřeboval jsem pomoc, a tak jsem hledal pomoc online a narazil jsem na webové stránky, které naznačovaly, že doktor Ibrahim může pomoci rychle dostat zpět a tak jsem cítil, že bych ho měl zkusit. co mám dělat a co jsem udělal, pak pro mě udělal kouzlo lásky urs později, můj manžel mě opravdu zavolal a řekl mi, že mi chybí mě i děti tolik, tak úžasné! Tak se vrátil tentýž den, s velkou láskou a radostí, omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně i dětem. Pak od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak to bylo předtím, a to díky Dr. Ibrahimovi. on je tak silný a rozhodl jsem se sdílet můj příběh na internetu, že doktor Ibrahim je skutečný a mocný kouzelník, který se budu vždycky modlit, abych žil dlouho, abych pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete láska získat ex lásku zpět navždy nebo zachránit vaše manželství rychle. Už neplakejte, kontaktujte silného kouzelníka Dr. Ibrahima. Zde je jeho kontakt:
    Call / WhatsApp: +2348052074872
    Email: Dribrahimgreat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. heal from broken heart" I wish I could find the right words to say how thankful i am to this love spell caster called Dr Ibrahim for bringing back my husband after he left me and our 3 kids for another woman, After 12years of marriage me and my husband has been into one quarrel or the other until he finally left me and moved to California to be with another woman. I felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. i tried to be strong just for the kids but i could not control the pains that torments my heart, my heart was filled with sorrows and pains because i was really in love with my husband. Every day and night i think of him and always wish he could come back to me, I was really worried and i needed help, so i searched for help online and I came across a website that suggested that Dr Ibrahim can help get ex back fast. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a Love spell for me. 28 hours later, my husband really called me and told me that he miss me and the kids so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day, with lots of love and joy, and he apologized for his mistake, and for the pain he caused me and the kids. Then from that day, our Marriage was now stronger than how it were before, all thanks to Dr Ibrahim. he is so powerful and i decided to share my story on the internet that Dr Ibrahim is real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need love spell to get ex lover back forever or save your marriage fast. Do not cry anymore, contact this powerful spell caster Dr. Ibrahim now. Here’s his contact:
    Call/WhatsApp: +2348052074872
    Email: Dribrahimgreat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, jmenuji se Emily Oliver Jsem z Waterton Lakes National Park Canada. Slova nemohou vysvětlovat, jak jsem vzrušený, že jsem se snažil o obnovu mého rozloučeného manželství a teď můj manžel je úplně zpátky, když mě a naše děti opustil pro jinou ženu. Byli jsme manželé po dobu několika let a během našeho manželství jsme měli řadu bojů, které trvaly, dokud nakonec neodešel s našimi dětmi a přestěhoval se do Melbourne, aby byl s jinou ženou. Blokovala všechny kontaktní prostředky a komunikace byla neplatná. Cítila jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy nebudou vidět svého otce. Snažil jsem se být silný pouze pro mé děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které mi trápily srdce, byl jsem pohlcen smutkem a bolestí, protože jsem ho opravdu miloval. Každý den a noc přemýšlím o něm a vždycky bych ho rád, kdyby se se mnou vrátil, doslova jsem se zbláznil a potřeboval božský zásah, a tak jsem každému mému problému řekl mému příteli, který kdysi měl podobné problémy. Řekla mi velmi silnému člověku jménem DoctorIgbinovia. Řekla, že je to jediný důvod pro štěstí, které se dnes těší. Drigbinovia může pomoci napravit rozrušené vztahy, které říkala, proto jsem cítil, že jsem ho musel soudit. Kontaktoval jsem ho na e-mailových adresách doctorigbinovia93@gmail.com a dal mi pokyny, co mám dělat, a tak jsem to udělal, pak mi pro mě udělal milostné kouzlo. K mému největšímu překvapení mi po třech týdnech zavolal můj manžel a řekl mi, že nám chyběl stejně jako děti, byl jsem tak překvapen, že mé srdce bylo plné radosti a vzrušení a začal jsem střídat slzy. Ospravedlnil se za svou omluvu a omluvil se za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Tak se k nám vrátil s velkou láskou a radostí a od té doby bylo naše manželství silnější než předtím. Díky Drigbinovii je velmi silný, a tak jsem se rozhodl sdílet můj příběh v zájmu těchto žen a mužů kdo zažil to, co se stalo. Chci, abyste věděli, že existuje řešení. Drigbinovia je řešení, pravý a silný kouzelník, který se modlil za to, že žije dlouhou dobu, aby pomohl ženám a dětem ve své době bolesti. A také má kouzla pro léčení hiv, rakoviny atd. GOOD LUCK,

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, jmenuji se "ALLIE REYNA" Jsem z USA. Byl jsem ženatý 7 let s Rubenem. Věci začaly být ošklivé a téměř vždy jsme měli boje a argumenty. Bylo to horší v okamžiku, kdy podal žádost o rozvod ... Snažil jsem se, abych změnil názor a zůstal se mnou, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a vyzkoušel všechno, ale pořád, nic nefungovalo.

    Průlom přišel, když mě někdo představil tomuto úžasnému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takových věcí, ale rozhodl jsem se neochotně zkusit, že jsem byl zoufalý a odešel bez možnosti volby ... On dělal zvláštní modlitby a používal kořeny a byliny ... Do 2 dnů on volal mě a byl omlouván za všechny emocionální trauma, které on mě způsobil, on se vrátil do domu a my nadále žít šťastně. co úžasný zázrak Baba Egbe udělal pro mě a mou rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým jsem se již léta zabýval

    Zavedl jsem ho do mnoha párů s problémy po celém světě a mají dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam venku potřebuje jeho pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoliv typu kontaktujte nyní Baba Egbe přes svůj email: babaegbetemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818

    OdpovědětVymazat